Upplev Malta – få 450 kr rabatt/person

Upplev Malta – få 450 kr rabatt/person

Malta är det bästa av Medelhavet samlat på ett ställe – milda vintrar och varma somrar, mysiga medeltidsstäder, kultur och sevärdheter går hand i hand med 7 000 års spännande historia.

Malta är en skattkammare av upplevelser, endast få timmar med direktflyg från Köpenhamn och Stockholm. Spendera 1-2 v. på denna vackra Medelhavs-ö i härligt klimat omgiven av vacker natur, turkosblått hav och trevligt sällskap.

Bo bekvämt i 70 m² semesterhus på Mellieha Holiday Centre – härifrån tar du dig smidigt runt till Maltas alla upplevelser och sevärdheter, antingen på egen hand eller tillsammans med våra erfarna guider.

Läs mer om resan här >>

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du 450 kr i rabatt per person om minst en i resesällskapet fyllt 55 år.

Erbjudandet gäller för Smart Senior (55+) på våra 1 och 2 veckors resor till Malta/Mellieha Holiday Centre, med direktflyg från Stockholm Arlanda samt Köpenhamn Kastrup.

 

 

Ta del av erbjudandet

NYHET! Nu finns Smart Seniorappen – ladda ner den i din mobil idag. Du loggar in med samma inloggningsuppgifter som du har till smartsenior.se: www.smartsenior.se/app

Vad är Smart Senior & Smart Seniorrabatter

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till unika seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Nedan är ett litet urval av de seniorrabatter och pensionärsrabatter du får tillgång till som medlem:

  • 25% rabatt hos Synoptik
  • 20% rabatt på ditt abonnemang hos Tele2 (åldersgräns 60 år)
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag
  • Rabatt hos Bilprovningen

Bli medlem här >>

Ändå inte övertygad?

Surfa runt på sidan och läs om de olika rabatterna, knappen för att bli medlem hittar du i menyraden ovan. Gör som över 450 000 andra seniorer, 55 plus och pensionärer skaffa dig ett Smart Seniorkort som ger dig seniorrabatter och pensionärsrabatter hos fler än 100 företag. 

Andra populära erbjudanden

Upp till 700 kr rabatt <br>hos Scandorama

Upp till 700 kr rabatt
hos Scandorama

Upp till 700 kr rabatt <br>hos Ölvemarks

Upp till 700 kr rabatt
hos Ölvemarks

10% rabatt extra på pensionärspriset

10% rabatt extra på pensionärspriset

Upp till 1 000 kr rabatt på utvalda resor!

Upp till 1 000 kr rabatt på utvalda resor!