3 nummer för endast 45 kr

3 nummer för endast 45 kr

Prova Råd & Rön, tidningen och webbplatsen som hjälper dig att välja rätt. Riktiga tester utförda av oberoende laboratorier ger resultat du kan lita på.

Prova 3 nummer av tidningen och få tillgång till vår hemsida www.radron.se för bara 45 kronor (ord lösnummerpris är 165 kr). 

Massa nytta och inte en enda reklamannons!

Smart Rabattfakta

Just nu 3 nummer av Råd & Rön samt tillgång till webbplatsen för endast 45 kr. (spara 120 kr) 

Prenumerationen är tidsbegränsad och efter de 3 numren avslutas prenumerationen och du får ett erbjudande om du vill fortsätta.

Erbjudandet gäller nya prenumeranter inom Sverige till den 9 februari 2018. 

Kundtjänst tel: 08-799 62 23.

Ta del av erbjudandet

NYHET! Nu finns Smart Seniorappen – ladda ner den i din mobil idag. Du loggar in med samma inloggningsuppgifter som du har till smartsenior.se: www.smartsenior.se/app

Vad är Smart Senior & Smart Seniorrabatter

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till unika seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Nedan är ett litet urval av de seniorrabatter och pensionärsrabatter du får tillgång till som medlem:

  • 25% rabatt hos Synoptik
  • 20% rabatt på ditt abonnemang hos Tele2 (åldersgräns 60 år)
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag
  • Rabatt hos Bilprovningen

Bli medlem här >>

Ändå inte övertygad?

Surfa runt på sidan och läs om de olika rabatterna, knappen för att bli medlem hittar du i menyraden ovan. Gör som över 450 000 andra seniorer, 55 plus och pensionärer skaffa dig ett Smart Seniorkort som ger dig seniorrabatter och pensionärsrabatter hos fler än 100 företag. 

Andra populära erbjudanden