2 nr av medlemstidningen Extra Smart

2 nr av medlemstidningen Extra Smart

Extra Smart är vår medlemstidning som skickas hem i brevlådan till Smarta Seniorer som beställt tidningen. Tidningen kommer ut två gånger per år.

I medlemstidningen Extra Smart presenterar vi mängder av rabatter och nya partners, blandat med intressanta artiklar och reportage. Vi rekommenderar dig att prenumerera på Extra Smart för att inte missa några rabatter eller nya partners.

Tidningen finns även att läsa digitalt här >>

Priset för tidningen är endast 39 kronor och avser porto och administration. Tidningen skickas hem till dig två gånger per år (januari och augusti).

Smart Rabattfakta

39 kr avser porto och administration för två nummer. 

Beställ senast 5 januari 2018 för att få Extra Smart nr 1 2018.

För dig som använder våra app så görs beställning via vår hemsida eller hos vår medlemsservice på telefon: 08-410 426 10

Lägg i varukorgen

NYHET! Nu finns Smart Seniorappen – ladda ner den i din mobil idag. Du loggar in med samma inloggningsuppgifter som du har till smartsenior.se: www.smartsenior.se/app

Vad är Smart Senior & Smart Seniorrabatter

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till unika seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Nedan är ett litet urval av de seniorrabatter och pensionärsrabatter du får tillgång till som medlem:

  • 25% rabatt hos Synoptik
  • 20% rabatt på ditt abonnemang hos Tele2 (åldersgräns 60 år)
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag
  • Rabatt hos Bilprovningen

Bli medlem här >>

Ändå inte övertygad?

Surfa runt på sidan och läs om de olika rabatterna, knappen för att bli medlem hittar du i menyraden ovan. Gör som över 450 000 andra seniorer, 55 plus och pensionärer skaffa dig ett Smart Seniorkort som ger dig seniorrabatter och pensionärsrabatter hos fler än 100 företag. 

Andra populära erbjudanden