Shoppa vårens herrskor – Klingel bjuder på frakten!

Shoppa vårens herrskor – Klingel bjuder på frakten!

Upplev skillnaden med ett par skor som är perfekt anpassade efter dina förutsättningar. Hos Klingel hittar du herrskor för livets alla tillfällen.

I sortimentet finns allt från bekväma sportskor för vårpromenaden och snygga loafers för cityliv till öppna sandaler för sköna sommardagar vid havet. Bland varumärkena finns till exempel Rieker, Jomos och Waldläufer som är kända för välarbetade detaljer och hög kvalitet. 

Som alltid hos Klingel anges skornas lästvidd och här finns modeller för allt från smala till mycket breda fötter. Det finns även ett stort utbud av skotillbehör som mjuka fotbäddar och iläggssulor.

Shoppa dina nya skor redan idag! Just nu får du som Smart Senior fri frakt (värde: 49 kr) när du shoppar för minst 200 kr efter avdragen rabatt

Välkommen!

Smart Rabattfakta

Just nu får du som Smart Senior fri frakt (värde: 49 kr) på din beställning. 

Rabatten gäller för en beställning per kund i webbshoppen t o m 29 april 2018 och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Minsta beställningssumma är 200 kr efter avdragen rabatt. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. För köpvillkor se www.klingel.se/kopvillkor.

Ta del av erbjudandet

NYHET! Nu finns Smart Seniorappen – ladda ner den i din mobil idag. Du loggar in med samma inloggningsuppgifter som du har till smartsenior.se: www.smartsenior.se/app

Vad är Smart Senior & Smart Seniorrabatter

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till unika seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Exempel på rabatter du får tillgång som medlem i Smart Senior:

  • 25% rabatt hos Synoptik
  • 20% rabatt på ditt abonnemang hos Tele2 (åldersgräns 60 år)
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag
  • Rabatt hos Bilprovningen

Bli medlem här >>

Andra populära erbjudanden

Fri frakt på damskor

Fri frakt på damskor

Fri frakt på herrskor

Fri frakt på herrskor

Fri frakt på dammode

Fri frakt på dammode

Fri frakt på accessoarer

Fri frakt på accessoarer