Erbjudande till dig som är Smart Senior

Erbjudande till dig som är Smart Senior

Ett erbjudande för dig som är Smart Senior: Starta din lottprenumeration nu i september och prenumerera i 12 månader i rad. Om du inte vinner något under den tiden, får du tillbaka alla pengarna som lotten kostat.

Ditt postnummer kan vinna 103 miljoner!

En annan fördel med att starta din prenumeration nu i september är att du då är med i dragningen av nästa Grannyra. När det är Grannyra lottas ett mångmiljonbelopp ut till ett postnummer och alla som har en lott och bor inom det vinnande postnumret får vara med och dela på vinsten. I den stundande Grannyran ska 103 miljoner kronor lottas ut. Tänk om det blir ditt postnummer som vinner!

Dessutom, dessa vinster har du chans på varje vecka resten av året:

Vardagsmiljonen 
1 miljon delas i ett postnummer varje måndag, tisdag, onsdag och torsdag.

Vingmiljonen
1 miljon i resepresentkort delas i en postkod varje fredag.

Guldlördag
1 miljon till en vinnare varje lördag; en Volvo V90; 1 miljon delas i en postkod; 1 000 kronor till var och en i ett postnummer.

Vinstvalet
Valbara varuvinster från kända varumärken.


Passa på – skaffa en lott idag!

 

 

Smart Rabattfakta

Starta en lottprenumeration nu och prenumerera i 12 månader i rad. Om du inte vinner något under den tiden, får du tillbaka alla pengarna som lotten kostat.

Erbjudandet gäller max 1 lott och som vinst räknas alla vinster inklusive varuvinster och extralotter. En lott i Postkodlotteriet kostar 170 kronor/månad. Erbjudandet gäller till och med 30 september 2018. Ingen bindningstid. 

Ta del av erbjudandet

NYHET! Nu finns Smart Seniorappen – ladda ner den i din mobil idag. Du loggar in med samma inloggningsuppgifter som du har till smartsenior.se: www.smartsenior.se/app

Vad är Smart Senior & Smart Seniorrabatter

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till unika seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Exempel på rabatter du får tillgång som medlem i Smart Senior:

  • 25% rabatt hos Synoptik
  • 20% rabatt på ditt abonnemang hos Tele2 (åldersgräns 60 år)
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag
  • Rabatt hos Bilprovningen

Bli medlem här >>

Andra populära erbjudanden