Vandra, umgås och få ett rikare liv!

Vandra, umgås och få ett rikare liv!

Spara i dina favoriter
Starta en vandringsgrupp tillsammans med några vänner!

Bakom denna uppmaning står Wednesday Walkers, WW, ett sällskap med drygt 20 medlemmar, som under snart tio år vandrat ca en mil i Stockholm med omnejd på just onsdagar med en gemensam lunch som avslutning.Vi har stor glädje av våra aktiviteter som inte bara ger oss välbehövlig motion utan även rika sociala kontakter och kunskap om vår huvudstad.  

Vi vill sprida vår modell till flera som är övertygade om att rörelse bidrar till folkhälsan. Vi delar därför med oss av våra erfarenheter på vår hemsida, där vi även har lagt upp en startguide. I den finns tips hur ni kommer igång med att bilda en vandringsgrupp. Och där finns exempel på vandringar ni kan göra i Stockholmsområdet.  

Du som är villig att ta ledningen och initiativet till en vandringsgrupp är det vi söker i första hand. Eller så kan du tipsa någon lämplig person du känner som du tror passar för uppgiften.  

Vill ni ha hjälp med att komma igång så hör gärna av er så kan vi medverka vid er grupps första vandring. Kontaktuppgifter finns i startguiden.

Lycka till!

Smart Rabattfakta

Att vandra tillsammans med andra är nyttigt, roligt, socialt och dessutom gratis. Läs mer på Wednesday Walkers hemsida.

Bli medlem nu!

Nästa steg >>
Ta del av erbjudandet

Inte medlem än? Bli det idag!

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till över 400 seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Exempel på rabatter du får tillgång som medlem i Smart Senior:

  • 25% rabatt vid köp av kompletta par glasögon hos Synoptik
  • Medlemsförsäkringar från If
  • Rabatt hos Bilprovningen
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag

Bli medlem idag >>

 

Andra populära erbjudanden

Förmånspartners - unika Smart Seniorrabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >