Slipp läglasögon och linser nu – och gråstarr i framtiden!

Slipp läglasögon och linser nu – och gråstarr i framtiden!

Just nu kostar en undersökning 99 kr hos Memira Eyecenter*

Efter att man passerat 45-årsåldern så tillkommer ålderssynthet som gör att man måste använda läsglasögon eller progressiva glasögon. En linsbytesoperation gör att man slipper läsglasögon och åtgärdar samtidigt alla andra synfel som närsynthet, översynthet och astigmatism (brytningsfel). Det är det som är skillnaden mellan en linsbytesoperation på Memira och en gråstarroperation via landstinget. En linsbytesoperation gör att du kan få en enklare vardag och ett friare liv utan glasögon och linser!

Memira använder med avancerade linser som ger god skärpa på alla avstånd. På så sätt slipper du i de flesta fall läsglasögon och linser helt! Dessutom förhindrar linsbytet framtida grå starr. Linsbytesoperation kostar från 599 kr/månad** eller 64 900 kr om du betalar allt på en gång. Priset avser operation av båda ögonen.

Innan du får göra en linsbytesoperation krävs noggrann undersökning av dina ögon och ditt synfel av Memiras specialutbildade optiker. Du kan boka tid för undersökning här: https://www.memira.se/boka-undersokning

Tina Thörner gör ett linsbyte hos Memira

Kartläsaren Tina Thörner har gjort ett linsbyte hos Memira. Följ med henne före, efter och till och med ända in i operationssalen! Du kan läsa fler kunders resor till ett liv utan glasögon och linser här: https://www.memira.se/vara-kunder/

De 4 vanligaste frågorna om en linsbytesoperation

1) Kan jag slippa mina läsglasögon och progressiva glasögon?

Ja. Alla synfel kan korrigeras med linsbyte; närsynthet, översynthet, astigmatism (brytningsfel) och ålderssynthet.

2) Hur länge håller resultatet?

Eftersom ögats naturliga lins ersätts med en konstgjord så håller resultatet från ett linsbyte hela livet! På köpet slipper du också gråstarr i framtiden.

3) Vad är skillnaden mellan en gråstarrsoperation hos landstinget och ett linsbyte hos Memira?

Memira använder samma operationsmetod som vid gråstarrsoperation hos landstinget, men linsen som Memira använder är mer avancerad och korrigerar alla synfel, det ger en god skärpa på alla avstånd. Därmed slipper du använda progressiva glasögon, läsglasögon och linser. 

4) Kan alla göra ett linsbyte hos Memira?

Nej. Memira säger nej till en av fem för att undvika onödiga risker. Därför är första steget att boka en tid för undersökning hos en av våra optiker.

Tryggt och säkert

För Memira är det viktig att kunderna ska vara – och känna sig – trygga hos dem, det är alltid högsta prioritet. De är pionjärer inom synkorrigerande kirurgi, med över 20 års erfarenhet och över 150 000 synkorrigerande operationer bakom sig och det gör de till en av de största aktörerna på linsbytesoperationer i världen. Trots detta arbetar Memira med ett försiktigt förhållningssätt och nekar hellre en gång för mycket än en gång för lite. Därmed tar de inte några onödiga risker. 

Varmt välkommen till Memira Eyecenter. Ring gärna Memiras Kundservice vid frågor, telefonnummer är 020-616200.

*Erbjudandet gäller är du bokar din undersökning senast 2021-03-15.

**Kreditbelopp: 64 900 kr. Betalningsalt. 147 månader. Rörlig ränta: 3,90%. Kreditkostnad: 23 140 kr. Administrativ avgift/mån: 39 kr. Ordinarie delbetalning/mån: 599 kr. Uppläggningsavgift: 349 kr. Effektiv ränta: 5,32 %. Totalt belopp att betala: 88 040 kr.

Smart Rabattfakta

Boka undersökning för 99 kr* hos Memira Eyecenter! Som pensionär har du 3 000 kr i rabatt på en linsbytesoperation.

Obs! Undersökningsunderlaget lämpar sig inte som recept för glasögon och linser eller ögonhälsokontroll, utan endast för linsbytesoperation.


Bli medlem nu!

Nästa steg >>
Ta del av erbjudandet

Inte medlem än? Bli det idag!

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till över 400 seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Exempel på rabatter du får tillgång som medlem i Smart Senior:

  • 25% rabatt vid köp av kompletta par glasögon hos Synoptik
  • Medlemsförsäkringar från If
  • Rabatt hos Bilprovningen
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag

Bli medlem idag >>

 

Andra populära erbjudanden

Förmånspartners - unika Smart Seniorrabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >