Saint Clair Pioneer Block 3 Sauvignon Blanc

Saint Clair Pioneer Block 3 Sauvignon Blanc

Saint Clair Family Estate från Nya Zeeland är ett helt underbart balanserat vin som kommer från den del av vingårdarna som ligger precis invid havet och där vinstockarna är som äldst.

Här samsas smaker av mogen citrus, gröna örter, exotiska frukter och fläderblom som bjuder in oss till en smakupplevelse utan dess like. Saint Clair Family Estate är sannerligen pionjärer på sitt område eftersom de var en av de första vingårdarna på ön och idag är en av de mest tongivande och internationellt uppskattade producenterna från Marlborough.

Gården är och har alltid varit familjeägd och den passionerade familjen Ibbotson skapar viner med högsta kvalitet som ledstjärna. Hela familjen är engagerad i verksamheten och det är en blandning av åldrar som hjälps åt i familjeföretaget. När man jobbar med sin passion är pension inget som prioriteras, det är något som grundarna Judy & Neal kan intyga. Båda har nått pensionsålder men är fortfarande involverade i högsta grad. Judy och Neal Ibbotson belönades nyss med den fantastiska utmärkelsen Lifetime Achievement Award för deras outtröttliga arbete under de senaste 42(!) åren med att sprida kunskap om vinerna från Marlborough. 

Fakta om vinet

Saint Clair Pioneer Block 3 Sauvignon Blanc

Artikelnummer: 3577

Volym: 750 ml

Pris: 129 kr 

 

Du hittar vinet på Systembolaget >>

Mattips till detta vin:

Abborre med 2 gånger blomkål, örtig vitvinssås och pepparrot >>

Citronalioli och het räkdipp - två goda såser till räkor >>

Bli medlem nu!

Nästa steg >>
Ta del av erbjudandet

Inte medlem än? Bli det idag!

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till över 400 seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Exempel på rabatter du får tillgång som medlem i Smart Senior:

  • 25% rabatt vid köp av kompletta par glasögon hos Synoptik
  • Medlemsförsäkringar från If
  • Rabatt hos Bilprovningen
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag

Bli medlem idag >>

 

Andra populära erbjudanden

Förmånspartners - unika Smart Seniorrabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >