Markus - Swedishfoodie

Markus - Swedishfoodie

Jag heter Markus och driver ett av Sveriges största matkonton på Instagram, Swedishfoodie. Från och med nu och varje fredag framöver kommer jag förse dig med härliga mat- och dryckestips genom Smart Seniors nyhetsbrev. Tipsen kommer även publiceras här på smartsenior.se

Under en livstid får man i sig runt 70 ton mat och dryck och min filosofi är att  varje gram skall vara  värt att minnas. Med det sagt menar jag inte  att mat alltid behöver vara dyr eller lyxig. Hur gott är det till exempel inte med en frasig raggmunk, stekt sidfläsk och lingon med ett glas kall mjölk till.

Genom att  dela med mig av mina recept och dryckestips till er är min  förhoppning att ni ska få inspiration till den gamla klassiska vardagsmaten, men också få mod till att våga testa något nytt.

Mitt matintresse startade redan som 2-åring när jag smakade av mammas och mormors såser vid spisen. Nu när jag själv har en 2-åring hemma undrar jag hur de kunde låta mig stå så nära varma plattor och  doppa fingret i rykande grytor, jag är dock evigt tacksam för att de gjorde det och min son får därför samma utrymme hemma i mitt kök.

Till vardags går jag till mitt kontorsjobb och sitter i ”viktiga” möten men på kvällarna och helgerna förvandlas jag till kock. Mat är min passion och min stora hobby, en hobby som under de senaste åren blivit min sidoverksamhet och som tagit mig in i olika restaurangkök, cateringverksamheter och saluhallar.

Tillsammans med teamet på Smart Senior hoppas vi att du kommer  uppskatta denna resa vi  nu börjar och att du kommer få många härliga matminnen framöver.

Kuriosa från Markus...

Under en livstid får man i sig runt 70 ton mat och dryck och min filosofi är att  varje gram skall vara värt att minnas.

Bli medlem nu!

Nästa steg >>

Varmt välkommen till Fredagstipset av Swedishfoodie!

Låt dig inspireras av Markus recept >>

Andra populära erbjudanden

Förmånspartners - unika Smart Seniorrabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >