MagiComedy™  med John Houdi

MagiComedy™ med John Houdi

John Houdi är en av de mest rutinerade och eftertraktade magiska entertainers vi har i dag i Norden.

Johns fräscha och originella mix av humor, buktaleri och trolleri – något han själv kallar MagiComedy™ – har gjort honom till en populär och återkommande artist på event, shower och TV i Sverige och runt om i världen.

John Houdi är magikern, komikern, buktalaren som du sett på Allsång på Skansen, Bingolotto, Go’Kväll bland mycket annat.

Som skådespelare har han dykt upp i dramakomedier som Lite Som Du, Solsidan, Torpederna samt som röstskådespelare gjort röst i Disneys Frost m m.

Det var hans flexibilitet och förmåga att kommunicera med en bred publik som gjorde att världsartisten Julio Iglesias valde John som sin opening act på sin europaturné.

John Houdi har uppträtt för alla sorters människor från glada kroggäster i Sverige till världsartister inom idrott och showbusiness samt politiker, diplomater och kungligheter från hela världen.

Han har vunnit ett flertal priser för sin skicklighet. Förutom att han blivit vald till Årets Artist av Svenska Eventakademin har han bland annat fyra Svenska- och nio Nordiska mästerskap i trolleri. Han rankas också som en av Europas bästa buktalare.

John Houdi anlitas inte bara till företagsevent i Sverige och Norden; flera företag och privatpersoner har flugit in John Houdi till sina event på platser som Miami, Nice, Bangkok, Paris, London, Zürich, Wien, Los Angeles, Gran Canaria, Barcelona, Kos, Shanghai, Cannes, Marbella, Hollywood med flera.

Missa inte John Houdi ombord på Skepp & Skoj!

Läs mer om kryssningen här >>

Bli medlem nu!

Nästa steg >>
Ta del av erbjudandet

Inte medlem än? Bli det idag!

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till över 400 seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Exempel på rabatter du får tillgång som medlem i Smart Senior:

  • 25% rabatt vid köp av kompletta par glasögon hos Synoptik
  • Medlemsförsäkringar från If
  • Rabatt hos Bilprovningen
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag

Bli medlem idag >>

 

Andra populära erbjudanden

Tågrundresa till Slovenien och Italien

Tågrundresa till Slovenien och Italien

Upplev natursköna Norge med Hurtigruten

Upplev natursköna Norge med Hurtigruten

Må bra-resa med Blossom

Må bra-resa med Blossom

Förmånspartners - unika Smart Seniorrabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >