Familjeresor

Familjeresor

Res på semester med hela familjen! De flesta av våra guidade gruppresor går utmärkt att genomföra med barn i skolåldern, kontakta oss gärna för tips och råd kring vad som kan passa för just er familj.

Att tillsammans med barn eller barnbarn göra en familjeresa till ett nytt land och en ny kultur blir ett fantastiskt minne för livet. Det kan vara allt ifrån enklare familjeresor med tonvikt på sol och bad, till längre rundresor kryddade med familjevänliga upplevelser. 

Åk på elefantsafari på Sri Lanka, färdas ner för Kinesiska muren i rodel, hälsa på pandor i Sichuan, lär er laga vietnamesisk mat, bada i vattenfall i Laos, ät sushi i Japan eller åk på tigersafari i Ranthambore. Endast fantasin sätter gränsen för vad ni som familj vill uppleva på er semester.

Läs mer om våra uppskattade familjeresor på vår webbsida >>

Är det något ni undrar? Kontakta oss gärna, vi svarar omgående. Telefonnummer 08-545 188 40.

Information från mars 2020

Är du en av alla som vill planera in en resa längre fram men upplever att läget med coronaviruset gör att det känns svårt att ta beslut att definitivt boka?  

Vi har förståelse för det och har bestämt att tillfälligt ändra våra resevillkor så att du i lugn och ro kan boka den resa du vill, avvakta hur läget utvecklas och väljer du att avboka före sista juli gör du det helt kostnadsfritt. Med detta hoppas vi att du, precis som vi kan fortsätta att inspireras av roliga resmål och se till att säkra din plats på just den resa du vill göra.  

Den handpenning som betalas vid bokning kommer alltså återbetalas om du väljer att avboka senast 31 juli. Fri av- och ombokning före 31 juli gäller för nybokningar av samtliga gruppresor, inklusive partnerresor med avresa 2020 eller 2021.

 

Smart Rabattfakta

Läs mer om våra uppskattade familjeresor på vår webbsida >>

Som Smart Senior får du 5% rabatt på samtliga rundresor i Lotus Travels ordinarie utbud där man övernattar på två orter eller fler. 

Erbjudandet gäller endast nybokningar direkt hos Lotus Travel, och kan ej kombineras med andra rabatter samt gäller ej på skräddarsydda resor.Vänligen notera att rabatten ej kan dras av senare utan måste registreras samma dag som bokningen görs.  

För mer information kring exakt vilken rabattsats som gäller på den resa du är intresserad av, kontakta oss på 08-545 188 40

Bli medlem nu!

Nästa steg >>
Ta del av erbjudandet

Inte medlem än? Bli det idag!

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till över 400 seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Exempel på rabatter du får tillgång som medlem i Smart Senior:

  • 25% rabatt vid köp av kompletta par glasögon hos Synoptik
  • Medlemsförsäkringar från If
  • Rabatt hos Bilprovningen
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag

Bli medlem idag >>

 

Andra populära erbjudanden

Förmånspartners - unika Smart Seniorrabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >