Avancerad hälsoanalys för endast 99 kr. Ta ansvar och få många ovärderliga år

Avancerad hälsoanalys för endast 99 kr. Ta ansvar och få många ovärderliga år

LifeComp hittar och åtgärdar hälsoproblem innan de märks – till glädje för dig själv och dina nära.

För de flesta är det självklart att gå till tandläkaren eller att besiktiga bilen varje år. Men när det gäller det viktigaste av allt – hälsan – agerar man oftast när det är för sent. Tag ett nytt och viktigt steg nu idag!

Hälsoanalyserna från LifeComp hjälper dig att upptäcka problem i tid och ger dig sedan stöd till ett friskare liv – du ska helt enkelt vara frisk istället för att hantera symptomen när du redan blivit sjuk! Det är LifeComps filosofi. Fyll i en digital djupenkät enkelt hemifrån - sedan beräknar avancerade algoritmer re- sultaten som presenteras tydlig och enkelt för dig. Följ sedan råden och håll dig frisk längre.

Vänta inte en dag till – låt 2021 bli det år då du prioriterar din hälsa! Även om du inte vill göra det för din egen skull idag – kan du ge gåvan med en bra hälsa till de du bryr dig om. Antingen genom en analys till dem eller genom att du är ett friskt och positivt inslag i deras liv.

Gör en hälsoanalys för endast 99 kr (ord. pris 495 kr) >>

Vill du uppgradera med en omfattande blodanalys inkl. covid-19 antikropsstest kan du enkelt göra det på beställningen (995 kr totalt) >>Bli medlem nu!

Nästa steg >>
Ta del av erbjudandet

Inte medlem än? Bli det idag!

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till över 400 seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Exempel på rabatter du får tillgång som medlem i Smart Senior:

  • 25% rabatt vid köp av kompletta par glasögon hos Synoptik
  • Medlemsförsäkringar från If
  • Rabatt hos Bilprovningen
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag

Bli medlem idag >>

 

Andra populära erbjudanden

Förmånspartners - unika Smart Seniorrabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >