Åk med på höstens häftigaste kryssning!

Åk med på höstens häftigaste kryssning!

Spara i dina favoriter
Äntligen dags att umgås och dansa - boka höstens härligaste kryssning Skepp & Skoj!

Vi har fått klartecken på att vi får dansa ombord på Skepp & Skoj! Mycket glädjande! Men givetvis med hänsyn till rådande restriktioner. Vi kommer att tillåta 25 par på dansgolvet samtidigt.

Hotellerbjudandet på Scandic Ariadne! Läs mer här >>

Missa inte 2021 års upplaga av Skepp & Skoj - mängder av fantastiska artister och det blir en härlig blandning av nytt och gammalt.

För sjunde året kastar vi loss från Värtahamnen och beger oss iväg med Silja Galaxy på en 23 timmars fartfylld, rolig och trevlig kryssning - bara för 55 plussare! Med oss ombord har vi artister som vi vågar påstå tilltalar de flesta. Dessutom den uppskattade mässan ombord med inspirerande utställare!

Artister ombord:

  • Hits of the 60's med Janne Önnerud, Lennart Grahn och Clabbe af Geijerstam
  • Micke Ahlgren's
  • Louise Hoffsten
  • John Houdi

Artister och program för kryssningen är preliminärt. 

Angående bussanslutningar genom Tallink Silja
Tyvärr kan inte Tallink Silja erbjuda bussanslutningar i år. Detta är en följd av pandemin. Som ett möjligt alternativ för långväga resenärer kan vi på Smart Senior tillsammans med Scandic Ariadne, som ligger nära terminalen, erbjuda rabatt på övernattning i samband med kryssningen. Du kan bo till rabatterat pris söndag-måndag och/eller tisdag-onsdag, före och efter kryssningen. Passa på att göra Skepp & Skoj till en minisemester i Stockholm! Antal rum är begränsade.
Läs mer om erbjudandet här >>


Som de flesta av er säkerligen redan läst i media, är Svenne Hedlund inlagd på sjukhus. Med anledning av detta kommer han tyvärr inte att kunna delta på Skepp & Skoj 27-28 september.

Ärade Skepp & Skojkryssare.
Vi i ”Hits of The 60,s” är såklart ledsna över att inte ha med Svenne denna gång. Även om han är lite piggare är det långt ifrån land om något händer. Det har triggat oss till att få till en makalös låtlista med ett par sköna tributer till Hep Stars Vi kommer att ösa kärlek från scenen till salongen och till Svenne hemma.
Hälsningar Claes-Lennart-Janne-Louise och orkestern

Svenne kommer att skrivas ut från sjukhuset tisdag 21/9, bekräftar hans representant Ulf Stjernbo. ”Han hälsar att han är på bättringsvägen men långt ifrån återställd och kommer att behöva komma hem och vila upp sig och samla nya krafter inför turné med ’Hits of the 60’s’.” skriver Ulf Stjernbo i ett sms.

Smart Rabattfakta

SISTA CHANSEN - BOKA IDAG!
Silja Lines bokning, öppettider: mån-fre kl 9-18 | lör-sön kl 9-16 | Ring 08-6663333

Medlemsrabatt 150 kr/person. Inte medlem? Bli det och ta del av rabatten på kryssningen och över 400 andra rabatter. 

Datum: 27-28 september 2021
Rederi: Silja Line
Fartyg: Galaxy
Avresa från: Värtahamnen, Stockholm
Pris, medlemmar: från 425 kr/person
Pris, icke medlemmar: från 575 kr/person

I priset ingår hyttplats och båtresa (avser del i 4-bäddshytt kat E, tillägg för övriga hyttkategorier), välkomstdrink, inspirerande mässa samt det stora underhållningspaket.

Artister ombord: Hits of the 60's med Janne Önnerud, Lennart Grahn och Clabbe af Geijerstam • Micke Ahlgren's • Louise Hoffsten • John Houdi (artister och program för kryssningen är preliminärt)

Välj måltider
I samband med bokningen väljer du till de måltider du önskar. Förutom buffén finns flertal resturanger med á la carte. Boka gärna bord.

Boka idag!
Ring 08-666 33 33. Ange "Skepp & Skoj" vid bokning.

OBS! För att få det rabatterade priset som medlem i Smart Senior loggar du in för att se rabattkoden du ska uppge.

VIP-grupp på Facebook!
Nytt för i år är att vi öppnat upp en sluten grupp på Facebook som alla som bokar sig till Skepp & Skoj kan gå med i. Syftet med gruppen är att uppmuntra till kontakt mellan er resenärer och att det kanske kan knytas nya kontakter - innan, under eller efter kryssningen. När du bokat kryssningen är du välkommen in i gruppen. 

Här är länk till gruppen >>

Svara på frågorna och invänta insläpp (OBS! Bokningsnummer från Silja Line är obligatoriskt).

Bli medlem nu!

Nästa steg >>
Ta del av erbjudandet

Inte medlem än? Bli det idag!

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till över 400 seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Exempel på rabatter du får tillgång som medlem i Smart Senior:

  • 25% rabatt vid köp av kompletta par glasögon hos Synoptik
  • Medlemsförsäkringar från If
  • Rabatt hos Bilprovningen
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag

Bli medlem idag >>

 

Andra populära erbjudanden

Hallå Sofia Åhman!

Hallå Sofia Åhman!

Hotellerbjudande för Skepp & Skoj

Hotellerbjudande för Skepp & Skoj

Förmånspartners - unika Smart Seniorrabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >