SMART SENIOR Logga in
2 nr av Stickat & sånt för 139 kronor

2 nr av Stickat & sånt för 139 kronor

Spara i dina favoriter

Prova Stickat & sånt – ny succétidning!

Välkommen till en helt ny tidning som innehåller massor av stickbeskrivningar, virkningsbeskrivningar, lite om sömnad, hur man lagar och roliga reportage för den som vill läsa om stickning och annat.

Stickat & sånt är en helt ny tidning som innehåller massor av stickbeskrivningar, virkningsbeskrivningar, lite om sömnad, hur man lagar och roliga reportage för den som vill läsa om stickning och annat.

Stickat & sånt utkommer med fyra utgåvor per år och det senaste numret kom den 16/10. Det senaste numret skickas till dig så fort du beställer en prenumeration. Nästa nummer kommer ut i februari 2020. 

 

Smart Rabattfakta

Prova 2 nr av Stickat & sånt för endast 139 kr (ord pris 79 kr per nummer)! 12% rabatt!

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Pling
Böcker & tidskrifter
Första månaden gratis - prova Pling idag!

Läs det senaste numret, var du är befinner dig i sommar! Med appen Pling kan du läsa över 1 400 svenska och internationella tidningar på din dator, i din mobil och surfplatta. Du får första månaden gratis! Därefter betalar du endast 49 kr/månad. Du har ingen bindningstid och du kan dela med hela familjen.

Icakuriren
Familj & Livsstil
10 veckors härlig läsning med Icakuriren

Just nu får du som är Smart Senior chansen att prova Icakuriren som är Sveriges mest älskade veckomagasin. Här möter du de aktuella personerna och reportagen som berör. Självklart får du också den goda helgmaten, reseguider, tester och köpråd. Med Icakuriren behöver du bara en inspirationskälla.

PC för Alla
Teknik
PC för Alla – prova 2 nummer

Prova 2 nummer av PC för Alla för bara 99 kronor (ordinarie lösnummerpris är 238 kr).

PC för Alla
Teknik
12 nr av PC för Alla + valfri premie

Teckna en prenumeration på 12 nummer och välj mellan trådlösa hörlurar från JBL, bluetooth-högtalare från JBL eller en övervakningskamera från Aqara. Värde: mellan 799 och 1 300 kr.