10% rabatt på samtliga juridiska avtal

10% rabatt på samtliga juridiska avtal

När du skriver ditt avtal online hos oss svarar du på ett antal frågor. Samma frågor som juristen skulle ställa till dig vid ett möte. Utifrån dina svar skapas sedan ett juridiskt korrekt avtal som är skräddarsytt efter just din situation och dina förutsättningar.

Du kan även ta hjälp av en jurist via telefon- eller videomöte. Då guidas du genom hela processen och går steg för steg igenom vad avtalet bör innehålla och vilka villkor som ska vara med. Vi vill att du ska få klarhet i vad som gäller och sedan få hjälp att reglera vad du faktiskt vill ska gälla.

Gåvobrev

Ett gåvobrev behöver du när du vill ge bort något, exempelvis en del av en fastighet till din partner eller en större summa pengar till ditt barn. Med ett gåvobrev har du möjlighet att reglera överlåtelsen och skriva villkor som skapar trygghet för både dig och mottagaren.

Samboavtal

Allt fler svenskar lever i samboförhållanden, men många saknar kunskap om vad som gäller rent juridiskt vid samboskap. Visste du till exempel att bostadens värde kan komma att delas lika mellan er vid en separation? Oavsett vem som betalat eller står på kontraktet? Vill ni ha en annan fördelning behöver ni skriva ett samboavtal.

Testamente

Genom att skriva ett testamente kan du i många fall se till att de personer du önskar ska ärva också gör det. Det finns vissa begränsningar enligt lag, men mycket kan man faktiskt bestämma själv. Ett testamente gör att du kan undvika eventuella överraskningar och oklarheter i framtiden.

Hyresavtal

Ett skriftligt hyresavtal skapar trygghet om du ska hyra ut din bostad, det säkerställer att båda parter är helt överens om vad som gäller. Avtalet fungerar även som bevis vid en eventuell tvist.

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du 10% rabatt på alla avtal som Lexly tillhandahåller online - eller med hjälp av en jurist via telefon- eller videomöte.

Exempel på avtal: testamente, gåvobrev, skuldebrev och samboavtal.

TIPS! Som Smart Senior får kostnadsfri framtidsfullmakt online (värde 1 195 kr) - läs mer här >>

Bli medlem nu!

Nästa steg >>
Ta del av erbjudandet

Inte medlem än? Bli det idag!

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till över 400 seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Exempel på rabatter du får tillgång som medlem i Smart Senior:

  • 25% rabatt vid köp av kompletta par glasögon hos Synoptik
  • Medlemsförsäkringar från If
  • Rabatt hos Bilprovningen
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag

Bli medlem idag >>

 

Andra populära erbjudanden

Kostnadsfri framtidsfullmakt

Kostnadsfri framtidsfullmakt

Välkommen till Skattebetalarna

Välkommen till Skattebetalarna

Förmånspartners - unika Smart Seniorrabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >