Inred med Marimekko

Marimekko-skålen – designklassikern som aldrig blir omodern. Marimekko by Iittala är en mycket omtyckt och älskad skål runt om i världen.

Skålen passar såväl på det dukade bordet med massa olika tillbehör i, eller som en snygg inredningsdetalj att ha i hemmet.

Marimekkoskålarna har tillverkats sedan 60-talet. Ändå var det först efter att Marimekkos grundaren, Armi Ratia, använde dem på sina berömda trädgårdsfester på Bökärs, som de blev uppskattade presenter och samlarföremål. Marimekkoskålen är ständigt populär. Passar både för servering och som prydnadsföremål.

Hitta fler erbjudanden i VIP shoppen!

Smart Seniors egna VIP shoppen är precis vad det låter som. En butik som är skapad för just dig, där du kan hitta ytterligare rabatter utöver de som du finner på vår hemsida.


 

 

Smart Rabattfakta

Exklusiv VIP Shop med unika erbjudanden för dig som är Smart Senior med upp till 60% rabatt.

Ta del av erbjudandet

NYHET! Nu finns Smart Seniorappen – ladda ner den i din mobil idag. Du loggar in med samma inloggningsuppgifter som du har till smartsenior.se: www.smartsenior.se/app

Vad är Smart Senior & Smart Seniorrabatter

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till unika seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Exempel på rabatter du får tillgång som medlem i Smart Senior:

  • 25% rabatt hos Synoptik
  • 20% rabatt på ditt abonnemang hos Tele2 (åldersgräns 60 år)
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag
  • Rabatt hos Bilprovningen

Bli medlem här >>

Andra populära erbjudanden