Optiker utan gränser

Optiker utan gränser

Skänk dina gamla glasögon hos Synoptik och ge en medmänniska möjligheten till ett bättre liv!

Optiker utan gränser är ett samarbete mellan Synoptik och hjälporganisationen Vision For All. Tillsammans samlar vi in begagnade glasögon som vi under våra biståndsresor överlämnar till behövande i tredje världen. Våren 2016 gick resan till Nicaragua.

Har du glasögon eller solglasögon i byrålådan som du aldrig använder – lämna in dem i din närmsta Synoptikbutik. Vi ser till att de kommer en medmännska till nytta - varje par glasögon gör skillnad. Som tack får du ett skötsel-kit till dina glasögon. 

Tack för att du är med och bidrar!

Smart Rabattfakta

Skänk din gamla glasögon, ge en medmänniska ett bättre liv!

Läs mer om hur du gör här >

Ta del av erbjudandet

NYHET! Nu finns Smart Seniorappen – ladda ner den i din mobil idag. Du loggar in med samma inloggningsuppgifter som du har till smartsenior.se: www.smartsenior.se/app

Vad är Smart Senior & Smart Seniorrabatter

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till unika seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Nedan är ett litet urval av de seniorrabatter och pensionärsrabatter du får tillgång till som medlem:

  • 25% rabatt hos Synoptik
  • 20% rabatt på ditt abonnemang hos Tele2 (åldersgräns 60 år)
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag
  • Rabatt hos Bilprovningen

Bli medlem här >>

Ändå inte övertygad?

Surfa runt på sidan och läs om de olika rabatterna, knappen för att bli medlem hittar du i menyraden ovan. Gör som över 450 000 andra seniorer, 55 plus och pensionärer skaffa dig ett Smart Seniorkort som ger dig seniorrabatter och pensionärsrabatter hos fler än 100 företag. 

Andra populära erbjudanden

20% rabatt hos Yves Rocher

20% rabatt hos Yves Rocher

10% rabatt på hudvård

10% rabatt på hudvård

Skänk dina gamla glasögon

Skänk dina gamla glasögon