Fysiska butiker

Antalet webbaserade företag ökar för varje dag samt att allt fler företag väljer att komplettera med en webshop eller en e-handelsportal.

Smart Senior vill självklart kunna erbjuda dig som medlem möjligheten att ta del av fördelarna med att handla över nätet. Ofta är priserna bättre och leveransvillkoren konsumentvänliga, du kan välja hemleverans hos de flesta aktörer vilket är smidigt och bekvämt.

I Sverige har vi fördelen med distansköplagen vilket ger konsumenten 14 dagars ångerrätt. Tänk bara på att det är du som betalar returen och inte företaget, såvida de inte erbjuder fri retur. Viktigt att tänka på att ångerrätten inte är 14 dagars provapå.

Vi på Smart Senior har valt att skapa ett fristående nyhetsbrev för E-handel som skapar en enkel översikt över vilka företag vi valt att arbeta med. Som medlem kan du lita på vårt goda omdöme i urvalet av rabattgivare.

Har du önskemål på företag som du gärna hade sett rabatter från uppskattar vi alltid att du hör av dig.  Maila gärna din tankar eller förslag på medlemsservice@smartsenior.se