SMART SENIOR Logga in

El

Telge energi
El
1 års fri månadsavgift hos Telge Energi!

Just nu får du som ny kund 1 års fri månadsavgift hos Telge Energi när du tecknar elavtal! Dessutom ingen bindingstid. Spara 588 kr.

Greenely
El
Tre månader utan avgift hos Greenely!

Skellefteå Kraft
El
100% förnybar el till inköpspris!

Skattebetalarna
El
Fimpa elskatten!

Under den här vintern med skenande elkostnader har det blivit tydligare än någonsin hur absurt det är att el straffskattas på samma sätt som cigaretter, alkohol och andra ”oönskade” varor.

E.ON
El
Upp till 800 kr rabatt hos E.ON

Dags att se över elavtalet? Som medlem hos Smart Senior får du nu ett förmånligt pris när du tecknar elavtal hos oss på E.ON.

Göta Energi
El
Göta Energi – för dig som gillar billig el!

Var en Smart Senior och teckna Göta Energis rörliga elavtal Spot On, som har ett av marknadens lägsta påslag på elpriset!

Fortum
El
Fortum erbjuder dig ett särskilt förmånligt elavtal

Vi på Fortum vill ge dig som är eller snart ska bli pensionär ett extra förmånligt elavtal så att du kan lägga pengarna på roligare saker. Fall inte för lockpriser på elen - välj istället en löpande rabattering på elpriset som ger ett långsiktigt, lågt elpris.

Storuman Energi
El
Förmånligt elavtal hos Storuman Energi

Försäkra dig mot höga elpriser med Elmixen - Storuman Energi bjuder dig på 300kWh och 2 öre/kWh rabatt, samt gratis Energikonto i 3 månader. Helt utan fasta månads- och årsavgifter.