5% rabatt på rundresor

5% rabatt på rundresor

Med upplevelsen i fokus arrangerar Lotus Travel guidade gruppresor, temaresor och skräddarsydda resor till Kina, övriga Asien samt noga utvalda resmål i resten av världen.

Alltid med målsättningen att presentera de allra största sevärdheterna, men också det genuina, det som finns bakom det uppenbara. Ett bakom som kräver mod och nyfikenhet att finna, men som oftast är så berikande att möta. Med stort engagemang, värme och kunskap vill vi hjälpa dig att uppleva ännu mera på våra resmål. 

Som Smart Senior har du 5% rabatt på samtliga rundresor i Lotus Travels ordinarie utbud där man övernattar på två orter eller fler, dock ej skräddarsydda resor.

Beställ Lotus Travels resekatalog för 2019 här! 

Besök Lotus Travels hemsida här!

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du 5% rabatt på samtliga rundresor i Lotus Travels ordinarie utbud där man övernattar på två orter eller fler. 

Erbjudandet gäller endast nybokningar direkt hos Lotus Travel, och kan ej kombineras med andra rabatter samt gäller ej på skräddarsydda resor.Vänligen notera att rabatten ej kan dras av senare utan måste registreras samma dag som bokningen görs. 

För mer information kring exakt vilken rabattsats som gäller på den resa du är intresserad av, kontakta oss på 08-545 188 40

Ta del av erbjudandet

Vad är Smart Senior & Smart Seniorrabatter

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till unika seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Exempel på rabatter du får tillgång som medlem i Smart Senior:

  • 25% rabatt vid köp av kompletta par glasögon hos Synoptik
  • 20% rabatt på ditt abonnemang hos Tele2 (åldersgräns 60 år)
  • Medlemsförsäkringar från If
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag
  • Rabatt hos Bilprovningen

Bli medlem här >>

Andra populära erbjudanden

Guldpartners - Exklusiva rabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >