25% rabatt på Tott Hotels

25% rabatt på Tott Hotels

Upplev Tott Hotels – hotell med unika lägen & speciell karaktär! Som Smart Senior får du 25% rabatt på Tott hotels i Åre och Visby.

Tott Hotels är en nystartad hotellkedja som består av välkända Tott Hotell i Åre samt Hotell Gute och Hotell Breda Blick i Visby.

Tott Hotell Åre har ett av byns bästa lägen med magnifik utsikt över fjället, Åresjön & Åre By. På Tott bor du granne med både backen & byn, perfekt för dig som vill vara aktiv & ha nära till allt. Förstklassig frukost och Spa med pool, jacuzzi, bastu & relax ingår alltid på Tott. På Tott får du möjlighet att uppleva ett riktigt fjällhotell, öppet året runt!


Hotell Gute är ett hotell med gammaldags charm innanför Visby ringmur, nära Almedalen och kongresshallen Wisby Strand samt med kort avstånd till muséer, butiker, kaféer och restauranger. Ett självklart val för boende när ni ska besöka Gotland & Visby!

Hotellet är trestjärnigt, fräscht och modernt, med en personlig touch. Rummen har personlig karaktär och är utrustade med dusch/wc, kabel-TV, radio, kylskåp och hårtork. Gästerna har även tillgång till lobby, trevliga sällskapsutrymmen och uppskattad frukostbuffé med hembakat bröd.


Hotell Breda Blick är ett hotell från sekelskiftet i underbara omgivningar! Husen är omsorgsfullt renoverade och bjuder på allt från större sviter om två rum och kök till enkelrum. Inget rum är det andra likt vare sig till utformning eller möblemang. 

Alla rum/sviter håller god hotellstandard och Wifi finns i båda husen. Hotell Breda Blick ligger underbart vackert vid Botaniska trädgården och Paviljongsplan, en park som sträcker sig ned till Ringmuren med havet och strandpromenaden på andra sidan. Frukost serveras på Café Breda Blick. I Balders hus, som ligger på S:t Nikolaigränd 2, finns hotellets konferenslokaler och i Höders hus finns matsal och sommarcafé. 

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du 25% rabatt på boende hos Tott Hotels.

Erbjudandet är begränsat, baserat på tillgängliga hotellrum och gäller till och med 23 december 2018. 

Ta del av erbjudandet

NYHET! Nu finns Smart Seniorappen – ladda ner den i din mobil idag. Du loggar in med samma inloggningsuppgifter som du har till smartsenior.se: www.smartsenior.se/app

Vad är Smart Senior & Smart Seniorrabatter

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till unika seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Exempel på rabatter du får tillgång som medlem i Smart Senior:

  • 25% rabatt hos Synoptik
  • 20% rabatt på ditt abonnemang hos Tele2 (åldersgräns 60 år)
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag
  • Rabatt hos Bilprovningen

Bli medlem här >>

Andra populära erbjudanden

Upp till 700 kr rabatt <br>hos Scandorama

Upp till 700 kr rabatt
hos Scandorama

Minst 1 000 kr rabatt med Lotus Travel

Minst 1 000 kr rabatt med Lotus Travel

Guldpartners - Exklusiva rabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >