20% rabatt på inredning

20% rabatt på inredning

Jotex är störst i Norden på heminredning på nätet! Deras mål är att ha det bredaste sortimentet med de lägsta priserna.

Jotex designar det mesta av sortimentet själva, så mycket av det du ser hos dem hittar du ingen annanstans. Det skall helt enkelt kännas skönt att komma hem. Det har Jotex tyckt sedan 1963.

Smart Rabattfakta

Just nu får du 20% rabatt på inredning (gäller ej möbler & mattor).

Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden, rea eller rabatter. Rabatten gäller ej på möbler och mattor samt ej redan nedsatta produkter. 1 köp per kund och kod. Kampanjen gäller t o m 31 mars 2018.

Ta del av erbjudandet

NYHET! Nu finns Smart Seniorappen – ladda ner den i din mobil idag. Du loggar in med samma inloggningsuppgifter som du har till smartsenior.se: www.smartsenior.se/app

Vad är Smart Senior & Smart Seniorrabatter

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till unika seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Nedan är ett litet urval av de seniorrabatter och pensionärsrabatter du får tillgång till som medlem:

  • 25% rabatt hos Synoptik
  • 20% rabatt på ditt abonnemang hos Tele2 (åldersgräns 60 år)
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag
  • Rabatt hos Bilprovningen

Bli medlem här >>

Ändå inte övertygad?

Surfa runt på sidan och läs om de olika rabatterna, knappen för att bli medlem hittar du i menyraden ovan. Gör som över 450 000 andra seniorer, 55 plus och pensionärer skaffa dig ett Smart Seniorkort som ger dig seniorrabatter och pensionärsrabatter hos fler än 100 företag. 

Andra populära erbjudanden

Våra partners

Silverpartners

Webbpartners

Visa fler partners >