20% rabatt på hela ditt köp!

20% rabatt på hela ditt köp!

Fantastiskt tillfälle att unna dig själv det lilla extra, Yves Rochers erbjuder produkter med en känsla av naturen och skönheten sedan 1959.

Yves Rochers erbjuder skönhetsprodukter från växtriket sedan 1959 och erbjuder en helhetssyn på skönhet. En skönhet som är tillgänglig för kvinnor och män, i alla åldrar.

Yves Rocher har över 150 forskare som alla är experter på sitt område, från planta till hud. De drivs av samma passion, växtriket, och arbetar tillsammans på ett innovativt sätt för att utveckla produkter som är effektiva och unika. 

Hos Yves Rocher kan du hitta ett brett utbud av hudvård, makeup, kroppsvård, kosttillskott m.m.

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du 20% rabatt på hela ditt köp!

Erbjudandet gäller enbart på yves-rocher.se och gäller t o m 31 december 2017.

Ta del av erbjudandet

NYHET! Nu finns Smart Seniorappen – ladda ner den i din mobil idag. Du loggar in med samma inloggningsuppgifter som du har till smartsenior.se: www.smartsenior.se/app

Vad är Smart Senior & Smart Seniorrabatter

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till unika seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Nedan är ett litet urval av de seniorrabatter och pensionärsrabatter du får tillgång till som medlem:

  • 25% rabatt hos Synoptik
  • 20% rabatt på ditt abonnemang hos Tele2 (åldersgräns 60 år)
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag
  • Rabatt hos Bilprovningen

Bli medlem här >>

Ändå inte övertygad?

Surfa runt på sidan och läs om de olika rabatterna, knappen för att bli medlem hittar du i menyraden ovan. Gör som över 450 000 andra seniorer, 55 plus och pensionärer skaffa dig ett Smart Seniorkort som ger dig seniorrabatter och pensionärsrabatter hos fler än 100 företag. 

Andra populära erbjudanden

20% rabatt hos Yves Rocher

20% rabatt hos Yves Rocher

10% rabatt på hudvård

10% rabatt på hudvård