Information från Smart Senior

Information från Smart Senior

Smart Seniorappen har vårstädats och är nu tillbaka!

2019-06-18

Smart Seniorappen finns nu klar för både Android & IOS!

För Android-telefoner:
Öppna Google Play Store och sök efter Smart Senior. Installera appen och logga in med dina inloggningsuppgifter för Smart Senior.
För att ladda ner appen, besök www.smartsenior.se/appen på din telefon eller sök efter "Smart Senior" i Google Play-butiken.

För IOS-telefoner:
Gå in och uppdatera din nedladdade app i App Store - om du inte har laddat ner appen tidigare så rekommenderar vi dig att göra det. För att ladda ner appen, besök www.smartsenior.se/appen på din telefon eller sök efter "Smart Senior" i Appstore.


2019-06-03

Smart Seniorappen finns nu klar för IOS! Gå in och uppdatera din nedladdade app i App Store - om du inte har laddat ner appen tidigare så rekommenderar vi dig att göra det. Appen för Android kommer inom de närmasta dagarna.


2019-04-30

Smart Seniorappen kommer att uppdateras och göras bättre. Detta innebär att den under en tid inte kommer att kunna användas. Vi ber om ursäkt för detta.

Du kan under tiden med fördel använda vår mobilanpassade hemsida. Den kommer du åt genom att surfa till www.smartsenior.se på din mobil, du loggar sedan in med dina inloggningsuppgifter. När du är inloggad finns ditt Smart Seniorkort under "Min sida".

Smart Senior i mobilen

Smart Seniorappen finns nu klar för både Android & IOS! 

Ta del av erbjudandet

Vad är Smart Senior & Smart Seniorrabatter

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till unika seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Exempel på rabatter du får tillgång som medlem i Smart Senior:

  • 25% rabatt vid köp av kompletta par glasögon hos Synoptik
  • Medlemsförsäkringar från If
  • Rabatt hos Bilprovningen
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag

Bli medlem här >>

Andra populära erbjudanden

Välkommen till Skattebetalarna

Välkommen till Skattebetalarna

Smart Seniorkort

Smart Seniorkort

Guldpartners - exklusiva rabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >