150 kr rabatt på vårens mode!

150 kr rabatt på vårens mode!

Sakta men säkert går vi mot ljusare tider. Nu finns vårens snygga och bekväma mode hos klingel.se. Uppdatera garderoben med färger och mönster som ger en föraning om de sköna dagar som väntar.

Hos Klingel står passformen alltid i fokus och smickrande skärningar kombineras med praktiska detaljer. I webbshoppen hittar du något för alla smaker och storlekar – oavsett om du är ute efter klassiska vardagshjältar eller mer elegant mode. Många av Klingels basplagg återkommer säsong efter säsong så att du alltid kan hitta dina favoriter.

Hos Klingel kan du shoppa dammode upp till storlek 66 och herrmode upp till storlek 80/82. Många plagg finns dessutom i kortstorlekar. 

Missa inte heller det stora utbudet av badmode, underkläder, skor, heminredning och praktiska hjälpmedel som underlättar vardagen. 

Just nu får du 150 kr rabatt på din beställning.

Varmt välkommen!

Smart Rabattfakta

Just nu får du som Smart Senior 150 kr rabatt på din beställning.

Erbjudandet gäller för en beställning per kund t.o.m. 2019-02-28 och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Minsta beställningssumma är 200 kr efter avdragen rabatt. 

Ta del av erbjudandet

NYHET! Nu finns Smart Seniorappen – ladda ner den i din mobil idag. Du loggar in med samma inloggningsuppgifter som du har till smartsenior.se: www.smartsenior.se/app

Vad är Smart Senior & Smart Seniorrabatter

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till unika seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Exempel på rabatter du får tillgång som medlem i Smart Senior:

  • 25% rabatt vid köp av kompletta par glasögon hos Synoptik
  • 20% rabatt på ditt abonnemang hos Tele2 (åldersgräns 60 år)
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag
  • Rabatt hos Bilprovningen

Bli medlem här >>

Andra populära erbjudanden

10% rabatt på stödstrumpor

10% rabatt på stödstrumpor

2 par strumpor för 0 kr!

2 par strumpor för 0 kr!

Guldpartners - Exklusiva rabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >