100 kr rabatt + fri frakt på inredning

100 kr rabatt + fri frakt på inredning

Blomprintsen är stora och frodiga den här säsongen – även inom inredning. Vi har underbart mjuka bäddset, sköna plädar och fluffiga badlakan.

Blommorna syns även på porslinsserviser och serveringsfat och skapar omedelbar sommarkänsla när det dukas upp till fest hemma eller i trädgården.

Just nu får du som Smart Senior 100 kr rabatt och fri frakt (värde: 49 kr) när du shoppar för minst 200 kr efter avdragen rabatt

Varmt välkommen!

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du 100 kr rabatt + fri frakt (värde: 49 kr) när du shoppar hos klingel.se 

Erbjudandet gäller för en beställning per kund 
t o m 2018-06-24.

Minsta beställningssumma är 200 kr efter avdragen rabatt. Observera att erbjudandet registreras som en total rabatt om 149 kr på din följesedel. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. För köpvillkor se www.klingel.se/kopvillkor.

Ta del av erbjudandet

NYHET! Nu finns Smart Seniorappen – ladda ner den i din mobil idag. Du loggar in med samma inloggningsuppgifter som du har till smartsenior.se: www.smartsenior.se/app

Vad är Smart Senior & Smart Seniorrabatter

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till unika seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Exempel på rabatter du får tillgång som medlem i Smart Senior:

  • 25% rabatt hos Synoptik
  • 20% rabatt på ditt abonnemang hos Tele2 (åldersgräns 60 år)
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag
  • Rabatt hos Bilprovningen

Bli medlem här >>

Andra populära erbjudanden