100 kr rabatt + fri frakt på damkläder

100 kr rabatt + fri frakt på damkläder

Vintern är full av tillfällen när man vill klä upp sig lite extra. Hos Klingel finns festmode för allt från adventsfikan hos grannen till julbordet och den stora nyårsfesten.

Säsongens kollektion består av eleganta och bekväma festfavoriter för kvinnan mitt i livet. Fokus ligger som alltid på välarbetade detaljer och bra passform – oavsett om du har storlek 34 eller 62. För den som är under 165 cm finns en mängd olika klänningsmodeller i kortstorlekar. Perfekt för dig som annars kan ha svårt att hitta rätt längd på klänningen.

Trendfavoriter i vinter är skimrande silver och dramatisk sammet. Den mjuka, följsamma sammeten är ett perfekt festmaterial som andas glamour, samtidigt som det är bekvämt. 

Just nu får du som Smart Senior 100 kr rabatt + fri frakt (värde: 49 kr) när du shoppar hos klingel.se

Varmt välkommen!

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior 100 kr rabatt + fri frakt (värde: 49 kr) när du shoppar hos klingel.se 

Rabatten gäller för en beställning per kund i webbshoppen t o m 2017-12-31 och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. 

Ta del av erbjudandet

NYHET! Nu finns Smart Seniorappen – ladda ner den i din mobil idag. Du loggar in med samma inloggningsuppgifter som du har till smartsenior.se: www.smartsenior.se/app

Vad är Smart Senior & Smart Seniorrabatter

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till unika seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Nedan är ett litet urval av de seniorrabatter och pensionärsrabatter du får tillgång till som medlem:

  • 25% rabatt hos Synoptik
  • 20% rabatt på ditt abonnemang hos Tele2 (åldersgräns 60 år)
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag
  • Rabatt hos Bilprovningen

Bli medlem här >>

Ändå inte övertygad?

Surfa runt på sidan och läs om de olika rabatterna, knappen för att bli medlem hittar du i menyraden ovan. Gör som över 450 000 andra seniorer, 55 plus och pensionärer skaffa dig ett Smart Seniorkort som ger dig seniorrabatter och pensionärsrabatter hos fler än 100 företag. 

Andra populära erbjudanden