100 kr rabatt + fri frakt på damkläder

100 kr rabatt + fri frakt på damkläder

Vi går en lekfull modevår till mötes. Charmiga mönster, färgstarka broderier och spets är några av de stora trenderna. Shoppa dina nya favoriter redan idag på klingel.se!

Att flora och fauna är en outsinlig källa till modeinspiration är tydligt i den nya vårkollektionen. Fjärilar, svalor, exotiska blommor och frukter pryder plaggen. Som alltid kombineras smickrande skärningar med praktiska detaljer. Många byxor har exempelvis skön resårlinning och finns i kortstorlekar för den som är under 165 cm.

Vårens färgskala går i pastellernas tecken med puderrosa, himmelsblått och aprikost. Som kontrast finns även den mer klassiska marina stilen med rött, vitt och mörkblått i fokus. Välkommen in i webbshoppen och botanisera bland alla vårnyheter!

Just nu får du som Smart Senior 100 kr rabatt och fri frakt (värde: 49 kr) på din beställning.

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du 100 kr rabatt + fri frakt (värde: 49 kr) när du shoppar hos klingel.se 

Erbjudandet gäller för en beställning per kund
t o m 2018-03-18.

Minsta beställningssumma är 200 kr efter avdragen rabatt. Observera att erbjudandet registreras som en total rabatt om 149 kr på din följesedel. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. För köpvillkor se www.klingel.se/kopvillkor.

Ta del av erbjudandet

NYHET! Nu finns Smart Seniorappen – ladda ner den i din mobil idag. Du loggar in med samma inloggningsuppgifter som du har till smartsenior.se: www.smartsenior.se/app

Vad är Smart Senior & Smart Seniorrabatter

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till unika seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Nedan är ett litet urval av de seniorrabatter och pensionärsrabatter du får tillgång till som medlem:

  • 25% rabatt hos Synoptik
  • 20% rabatt på ditt abonnemang hos Tele2 (åldersgräns 60 år)
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag
  • Rabatt hos Bilprovningen

Bli medlem här >>

Ändå inte övertygad?

Surfa runt på sidan och läs om de olika rabatterna, knappen för att bli medlem hittar du i menyraden ovan. Gör som över 450 000 andra seniorer, 55 plus och pensionärer skaffa dig ett Smart Seniorkort som ger dig seniorrabatter och pensionärsrabatter hos fler än 100 företag. 

Andra populära erbjudanden

Fri frakt på underkläder

Fri frakt på underkläder