10% rabatt hos Designonline.se

10% rabatt hos Designonline.se

Designonline.se förser världen med det absolut bästa inom skandinavisk design och heminredning. Se unika nyheter och storsäljare från varumärken som Muuto, Ferm Living, Marimekko och House Doctor.

Vi har inredningsprodukterna för hela hemmet och presenter för alla tillfällen. Välj och vraka bland 14 000 produkter från Skandinaviens populäraste designers.

Hos designonline.se har du alltid fri frakt när du beställer över 499kr och betalar tryggt och smidigt på det sätt som passar dig bäst. 

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du 10% rabatt på hela Designonline.se sortiment.

Fri frakt från 499kr

Erbjudandet är giltig t o m 31 december 2017.

Ta del av erbjudandet

NYHET! Nu finns Smart Seniorappen – ladda ner den i din mobil idag. Du loggar in med samma inloggningsuppgifter som du har till smartsenior.se: www.smartsenior.se/app

Vad är Smart Senior & Smart Seniorrabatter

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till unika seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Nedan är ett litet urval av de seniorrabatter och pensionärsrabatter du får tillgång till som medlem:

  • 25% rabatt hos Synoptik
  • 20% rabatt på ditt abonnemang hos Tele2 (åldersgräns 60 år)
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag
  • Rabatt hos Bilprovningen

Bli medlem här >>

Ändå inte övertygad?

Surfa runt på sidan och läs om de olika rabatterna, knappen för att bli medlem hittar du i menyraden ovan. Gör som över 450 000 andra seniorer, 55 plus och pensionärer skaffa dig ett Smart Seniorkort som ger dig seniorrabatter och pensionärsrabatter hos fler än 100 företag. 

Andra populära erbjudanden