40% rabatt + 10% rabatt hos Hotels.com

40% rabatt + 10% rabatt hos Hotels.com

Hotels.com erbjuder hundratusentals hotell i fler än 60 länder.

Att boka hotell online är enkelt med deras verifierade gästrecensioner. Målet är att förse dig med det bästa hotellrummet till det bästa priset. Vare sig du letar efter weekendresor och vill se billiga hotell, söker boende för en romantisk weekend utomlands eller vill hitta hotell i Sverige, så har Hotels.com något som passar just dig.

När du bokar med Hotels.com kan du även utnyttja deras prisgaranti – skulle du hitta ditt bokade hotell till ett lägre pris under samma datum och med samma bokningsvillkor någon annanstans så betalar Hotels mellanskillnaden. Jämför och boka hotell på Hotels.com redan idag!

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du just nu 40% rabatt på utvalda hotell + 10% rabatt extra på hundratusentals hotell i fler än 60 länder.

  • Erbjudandet gäller t o m 3/7 2017
  • Resedatum t o m 6/8 2017

Rabatten gäller ej på följande hotellkedjor: Marriott, IHG, Starwood, Millenium & Copthorne. Det går inte att kombinera rabatten med lojalitetsprogramet Hotels.com Rewards. Läs alla rabattvillkor här.

Ta del av erbjudandet

Vad är Smart Senior & Smart Seniorrabatter

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till unika seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Nedan är ett litet urval av de seniorrabatter och pensionärsrabatter du får tillgång till som medlem:

  • 25% rabatt hos Synoptik
  • 20% rabatt på ditt abonnemang hos Tele2 (åldersgräns 60 år)
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag
  • Rabatt hos Bilprovningen

Bli medlem här >>

Ändå inte övertygad?

Surfa runt på sidan och läs om de olika rabatterna, knappen för att bli medlem hittar du i menyraden ovan. Gör som över 450 000 andra seniorer, 55 plus och pensionärer skaffa dig ett Smart Seniorkort som ger dig seniorrabatter och pensionärsrabatter hos fler än 100 företag. 

Andra populära erbjudanden

Våra partners

Silverpartners

Webbpartners

Visa fler partners >