10% exklusiv rabatt på Plisséexperten

10% exklusiv rabatt på Plisséexperten

Välkommen till din expert på plisségardiner. Hos oss hittar du massor av plisségardiner i olika färger, mönster och modeller. Du beställer dem smidigt online i upp till 30% lägre pris än i butik! Sätt själv ihop plisségardiner med de egenskaper som du vill, efter dina behov och önskemål.

Plisségardiner är ett smart och elegant alternativ till persienner och andra solskydd. De fungerar även som ett optimalt insynsskydd till fönster och balkonger. De olika modellerna erbjuder stor flexibilitet – välj själv om gardinen ska dras nerifrån och upp, uppifrån och ner eller mötas mot mitten av fönstret. I kombination med det stora urvalet av färg, mönster och egenskaper, som grad av mörkläggning och ljusinsläpp, gör att du kan inreda ditt hem precis som du vill.

Hur monterar jag min plisségardin?
Det är väldigt enkelt att montera gardinen! Tillsammans med din beställning följer det med en bruksanvisning. Denna finns också tillgänglig här på hemsidan under ”Mäta & montera”.

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du 10% exklusiv rabatt på hela sortimentet hos Plisséexperten.

Rabatten går ej att kombinera med andra erbjudande.

Ta del av erbjudandet

NYHET! Nu finns Smart Seniorappen – ladda ner den i din mobil idag. Du loggar in med samma inloggningsuppgifter som du har till smartsenior.se: www.smartsenior.se/app

Vad är Smart Senior & Smart Seniorrabatter

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till unika seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Exempel på rabatter du får tillgång som medlem i Smart Senior:

  • 25% rabatt hos Synoptik
  • 20% rabatt på ditt abonnemang hos Tele2 (åldersgräns 60 år)
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag
  • Rabatt hos Bilprovningen

Bli medlem här >>

Andra populära erbjudanden