Happydays

Happydays - resor med glädje. Happydays består av 45 människor i en reseverksamhet som är grundat på visionen om att skapa resor med glädje. Vi gör allt vi kan för att leverera en ”vara”, där man tydligt kan märka att det ligger glädje bakom. Vi anser att vi förvaltar folks mest dyrbara tid, deras fritid, när de köper en resa hos oss, vi gör vårt absolut bästa för att det blir glada dagar.
Glädjen ska avspegla sig i vårt urval av resor: Vi säljer bilsemestrar där våra hotell är av olika slags typer och spridda över nästan hela Europa. Men vi finner de unika pärlorna, besöker våra egna hotell, försäkrar att prisnivån är förnuftig – och så älskar vi att ge det ”lilla extra”. En läcker middag, när man ankommer efter en lång biltur. Kanske ett vinprovningsarrangemang hos den lokala vinbonden. Eller en guidad vandrartur, en spabehandling, entré till stadens slott – det är helt enkelt en extra upplevelse inkluderat i priset.

Glädjen ska även vara en del av vår arbetsdag: Vi har alla skrivit under på att hos Happydays ska det vara roligt att arbeta. Så vi har därmed förpliktat oss att leva utefter visionen i hållningar och attityd - och att ge röst åt sin mening om det blir problem i arbetets vardag: Vi tror på att dialog och ömsesidig respekt är vägen till arbetsglädje.

Läs mer