Tommasi lanserar mousserande

Tommasi lanserar mousserande


Att Tommasi ligger bakom många av de senaste årens mest populära viner har nog inte gått många förbi. De flesta av dessa viner har ingått i Appassionato, en uppskattad serie viner som fått en stor egen ”fanbase”. Nu är det dags att lansera den saknade Appassionato-medlemmen. Tommasi Perla Brut är den mousserande biten som gör pusslet i det närmaste komplett.

Familjen Tommasi är i alla lägen noggranna med att uppfylla de allra högsta kvalitetskraven. Perla Appassionato Brut är inget undantag från den regeln. Tack vare en sedvanligt skicklig hantering av pinot nero-druvan, som kommer från egna gårdar i Lombardiet, har Tommasi Perla Appassionato försetts med många styrkor. Extra passande för den som söker efter ett torrt, friskt och mousserande matvänligt vin, eller för den som absolut inte kan tänka sig något annat än ett glas kristallklart bubbel med komplex doft och smak av citrus, gröna äpplen, melon, nötter, aprikos och mineral.

Bubblar av förväntan
Det borde bubbla av förväntan inför lanseringen av Tommasi Perla Appassionato Brut, även hos dem som inte redan vet vad Tommasi står för. 

Beställning 
Vinet kan beställas direkt på systembolaget.se eller på tommasi.se/perla Avnjutes sedan bäst vid 8–10° tillsammans med enklare skaldjurs- och fiskrätter.

Tommasi Perla Appassionato Brut

Årgång: NV
Druva: 100% pinot nero
Ursprung: Italien, Vino Spumante Brut 
Producent: Tommasi Viticoltori 
Art nr: 73090 
Alkoholhalt: 11,5 % Pris: 105 kr, 750 ml

SMART SENIOR • EXTRA SMART NR 4/2016 • NOVEMBER 2016

Guldpartners - exklusiva rabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >