RPG

För medlemmar i RPG ingår Smart Seniormedlemskapet i avgiften du betalar till förbundet. För att beställa ditt eget Smart Seniorkort ska du beställa det via er egna registreringssida. Fråga ditt förbund.

Frågor om ditt medlemskap i RPG ställer du direkt till RPG:
E-post: rpgkansli@rpg.org.se
Telefon: 08-597 604 20 


Beställning av kort
OBS! För att du ska få medlemskapet kostnadsfritt måste du beställa det via RPGs egen registreringssida hos Smart Senior. Fråga din kontaktperson hos RPG för att få rätt www-adress.

Vill du ha personlig service kan du kontakta medlemsservice och beställa ditt Smart Seniorkort - klicka här. 


Nyhetsbrev 
I samband med registrering av dina uppgifter är det en fördel om du lämnar din e-postadress. Då får du snabbt och enkelt få information om aktuella rabatter och erbjudanden från Smart Senior. Informationen kommer till din e-post som nyhetsbrev. Det kan innehålla nya erbjudanden, tävlingar, nyheter om nya samarbetspartners, tillfälliga kampanjer och mycket mer.

Har du ingen e-post finns det flera gratistjänster på internet som är lätta att använda. Vi rekommenderar Googles tjänst Gmail som är ett bra och enkelt e-postverktyg. 

Skapa ett Gmailkonto genom att klicka här!

Medlemsservice
Behöver du hjälp eller har andra frågor som rör Smart Senior, är du varmt välkommen att kontakta Smart Senior medlemsservice:
Telefon: 08-410 426 10
E-post: info@smartsenior.se
Öppettider: Måndag-fredag kl 9-16, lunchstängt kl 12-13.

Välkommen som medlem i Smart Senior!

Förmånspartners - unika Smart Seniorrabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >