SMART SENIOR Logga in
Vill du bli av med dina åderbråck? 


Vill du bli av med dina åderbråck? 


Spara i dina favoriter

Många tror att åderbråck är något som man behöver leva med. Så var det också tidigare. Men tack vare den senaste lasertekniken har vi på Venous Centre möjlighet att hjälpa dig att enkelt bli av med dina besvär.Det finns ingen anledning att åderbråck ska begränsa dig i ditt liv.

På Venous Centre har vi specialiserat oss på att hjälpa dig med att bli av med åderbråck.
 Vi är den ledande åderbråckskliniken i hela Skandinavien med över 3 500 behandlingar per år och var först ut i Sverige med modern laserteknik. Alla våra åderbråcksbehandlingar utförs med lokalbedövning och eventuell sedering.

Vi besöker städer i hela Sverige, från Kiruna i norr till Lund i söder, med våra fasta mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Borlänge. 

Från förundersökning till uppföljning 12 månader efter behandling finns vi där för att svara på dina frågor. Vi tar hand om dig hela vägen – Every step of the way! 

Kontakta oss redan i dag så svarar vi gärna på dina frågor >>

Smart Rabattfakta

Hos Scandinavian Venous Centre får du professionell behandling av dina åderbråck. Från förundersökning till uppföljning 12 månader efter behandling finns vi där för att svara på dina frågor.

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Björn Borg
Träning
Sommarrea hos Björn Borg - upp till 40% rabatt!

Passa på att fynda kalsonger, trosor, kläder, skor & accessoarer på Björn Borgs stora sommarrea! Upp till 40% rabatt på utvalda artiklar.

Apotek Hjärtat
Apotek
15 + 20% rabatt på solskydd hos Apotek Hjärtat!

Just nu är det viktigt att skydda huden från solen. Just nu får du 20% rabatt på solskydd hos Apotek Hjärtat när du köper 2 solprodukter, plus 15% rabatt som Smart Senior.

Åhléns
Inredning
Upp till 50% rabatt på utvalda varor hos Åhléns!

Fynda varor med upp till 50% rabatt på hem & inredning, dammode, herrmode, barn & ungdom, och skönhet!

eStore
Mat & Dryck
10% rabatt på hela köpet hos eStore!

Som Smart Senior får du 10% rabatt på eStores breda sortiment!