Vandrings- och yogaresa till Ramundberget | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter | Smart Senior
SMART SENIOR Logga in
FREDAG 14 JUNI 2024
Dagens namn: Håkan, Hakon
Grattis alla 1062 medlemmar
som heter Håkan, Hakon
Vandrings- och yogaresa till Ramundberget

Vandrings- och yogaresa till Ramundberget

Spara i dina favoriter

​Unik medlemsresa till svenska fjällen - du får upp till 2 000 kronor rabatt!

Upptäck Ramundbergets fjällmagi med yoga, fjällvandring och matlagning i naturen. Med oss har vi hälsocoachen Johannes Cullberg. Du kan förvänta dig en oförglömlig medlemsresa - platserna är begränsade. 

För att boka dubbelrum - klicka här >>
För att boka enkelrum - klicka här >>

Datum: 2-6 september 2024
Smart Senior PLUS-pris: 9 900 kr/person
Smart Senior BAS-pris: 10 900 kr/person
(ord.pris: 11 900 kr/person, ovan priser avser del i dubbelrum)
Enkelrumstillägg: 2 100 kr

Inte PLUS-medlem? Boka till BAS-pris eller uppgradera till PLUS (från endast 20 kr/månad).

Bokningsavgift på 1 500 kr/person betalas vid bokning. Resterande 45 dagar före avresa.

Platserna är begränsade.


Detta ingår i priset:

 • Bussresa Stockholm-Ramundberget t/r. Det går bra att stiga på längs färdvägen (Arlanda Uppsala Business Park, Gävle Bro, Bollnäs, Järvsö, Sveg)
 • Fyra frukostbufféer
 • Tre 2-rättersmiddagar (inklusive bordsvatten)
 • Tre luncher (varav en i naturen)
 • Välkomstdrink
 • Morgonyoga med fjällen som sällskap
 • Vandringar, från lätta vandringar till längre vandringar för den som föredrar det. Vi tar fjällgårdsbanan upp till toppen och vandrar över trädgränsen
 • Inspirerande matupplevelse där vi lagar mat över öppen eld med fokus på lokalt plockad svamp
 • Inspirerande föreläsningar med Johannes, om hur du med enkla knep kan ta kontroll över din hälsa och anpassa kosten så du lever friskt längre
 • Ölprovning tillammans med Härjebrygg
 • Skön livemusik efter middagen där vi summerar dagen och delar med oss av våra upplevelser

______________________________________________

Detta kan du förvänta dig under resan:

Drömmer du om en avkopplande och inspirerande resa omgiven av storslagen natur? Följ med oss till Ramundberget i Funäsdalsfjällen, där äventyret väntar på dig. 

Vi bor på den pittoreska Ramundbergets Fjällgård, en plats där klassisk fjällgårdsmiljö möter modern komfort. Vakna varje morgon till en session av uppfriskande yoga med utsikt över de majestätiska fjällen. Efter yogan njuter vi av en energirik frukost som ger dig kraft för dagens äventyr. 

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, anpassar vi aktiviteterna efter din nivå. Utforska de vackra omgivningarna med fjällvandringar som passar alla, från nybörjare till erfarna vandrare.

Låt smaklökarna få sitt när vi tillsammans med Ellies Mat lagar utsökta rätter med svamp plockad direkt från skogarna vid Ramundberget. Fördjupa dig i naturens skafferi och njut av matlagning i det fria.

Med på resan är Johannes Cullberg. Johannes är hälsocoach och kommer att föreläsa om viktiga områden som hur hjärnan (och kroppen) påverkas av processad mat, varför det är så viktigt att förstå och ta kontroll över sitt blodsocker och hur vi med enkla knep kan optimera vår hälsa för att leva friska länge.

Förutom hälsa och naturupplevelser får vi även besöka Härjebrygg, där vi njuter av smakprov på deras lokalproducerade öl. 

Vi avslutar dagen med en tvårätters middag i den mysiga restaurangen Mor Britas, där smakerna från fjällen tar dig på en kulinarisk resa.Denna resa är mer än bara en semester – det är en möjlighet att förnya din kropp och själ, omgiven av likasinnade människor och inspirerande miljöer. 

Boka din plats idag och låt Ramundberget bli ditt nästa äventyr!

___________________________

Om Johannes Cullberg

Johannes Cullberg har en inspirerande bakgrund som Sveriges yngsta börs-VD och grundare av matkedjan Paradiset. Hans karriär tog en betydelsefull vändning under pandemin när han omformade sin verksamhetsinriktning och blev en digital hälsocoach med en bred följarskara på sociala medier och status som bästsäljande författare. Johannes är djupt engagerad i att inspirera andra till ett hälsosammare liv, vilket han gör genom föreläsningar som bygger på modern forskning och beprövade metoder.

Med över tjugo års internationell erfarenhet inom hälsa, livsmedel och ledarskap har Johannes utvecklat en unik förståelse för de utmaningar som individer och organisationer möter i dagens samhälle. Hans förmåga att förmedla kunskap och entusiasm har gett honom erkännanden, bland annat som Årets Change Maker 2023 och mottagare av The Natural Outstanding Achievement Award 2017. Johannes passion för att göra en verklig skillnad syns tydligt i hans engagemang för att hjälpa människor att uppnå balans och välbefinnande i sina liv.

Följ gärna Johannes på Instagram >>

___________________________

Webbinarium 19 juni
Varmt välkommen till webbinarium med Johannes den 19 juni på temat "5 nycklar till ett långt och friskt liv." Läs mer och anmäl dig här >>

Välj rumstyp:

För att boka dubbelrum - klicka här >>
För att boka enkelrum - klicka här >>

Bokningsavgift:
1 500 kr/person. 
Resterande belopp ska vara Smart Senior AB tillhanda senast 45 dagar före avresa.

Avbokningsregler/kostnader:
Vid avbokning 46 dagar eller mer före avresa > Anmälningsavgiften
Vid avbokning 45-0 dagar före avresa > Hela resans pris

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Apollo
800 kr rabatt på city- och weekendresor med Apollo

Som är Smart Senior har du 800 kr rabatt på city- och weekendresor med Apollo.

Bergendal
35% rabatt på alla weekendpaket hos Bergendal

Unna dig en weekend på Bergendal vid Edsvikens Strand i Sollentuna. Som Smart Senior får du 35% rabatt på alla weekendpaket hela sommaren!

Hotell Fjällgården
20% rabatt på vandringspaket hos Hotell Fjällgården i Åre

Boka Hotell Fjällgårdens härliga vandringspaket - de fixar allt för den perfekta sommarsemestern! Med detta erbjudande lovar vi er en magisk naturupplevelse, avkoppling och god mat.