Vårstäda i byrån! Pengar på 5 minuter | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in
FREDAG 02 JUNI 2023
Dagens namn: Rutger, Roger
Grattis alla 577 medlemmar
som heter Rutger, Roger
Vårstäda i byrån! Pengar på 5 minuter

Vårstäda i byrån! Pengar på 5 minuter

Spara i dina favoriter

Har du smycken i guld och silver som du inte använder? Hos oss får du bäst betalt för dina smycken. Välkommen!

Vi har skapat en tjänst för dig som vill omvandla dina smycken till pengar, men som värdesätter smyckets historia och design. Andra aktörer smälter ned smycken trots deras vackra design. Hos Pantit - Pantbanken Online så värderar vi varje smycke för sig och ger extra betalt för smycken som inte är trasiga. Har du hela och fina smycken så får du väldigt bra betalt hos Pantit. För dig kostar det ingenting att prova vår tjänst. Välkommen!

Hos Pantit.se kan du göra följande:

Sälj dina smycken
Varje smycke värderas, fotas och förbereds för försäljning. När våra experter värderat föremålen så får du ett erbjudande på mail & SMS. Pengarna syns på ditt konto inom 5 minuter efter att du tackat ja. Om du anger att du vill sälja så läggs smyckena upp på auktion på Pantit Marknad. Här har du möjlighet att tjäna ännu mer pengar! Om det blir budgivning så tillfaller hela överskottet till dig som säljer smycket. Pengarna betalas ut automatiskt. 

Låna pengar av dig själv
Genom att pantsätta smycken i guld och silver så kan du enkelt låna pengar av dig själv! Du bestämmer själv hur länge du vill låna pengarna. Var tredje månad betalar du ränta och när du betalat tillbaka lånesumman så skickas föremålen tillbaka till dig. Väljer du att inte betala tillbaka så säljs föremålen på auktion och överskottet går till dig. Dina föremål är vår säkerhet och du riskerar aldrig att hamna hos inkasso.

Klicka hem en pantpåse idag!

Smart Rabattfakta

För dig är det gratis att prova tjänsten. Om du inte är nöjd med erbjudandet så skickar vi tillbaka dina smycken helt kostnadsfritt. Det är tryggt och säkert att använda Pantit. 

✓ Gratis att prova tjänsten
✓ Försäkrat och spårbart
✓ Pengar på 5 minuter
✓ Guld, silver & diamanter

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Audika
JUST NU! Gratis hörselkoll hos Audika

Som medlem i Smart Senior får du just nu möjlighet att göra en gratis hörselkoll på några av Audikas utvalda hörselkliniker i Stockholm, Landskrona och Helsingborg. Först till kvarn gäller, vi har begränsat antal tider. Boka online redan idag. Din närstående är självklart också varmt välkommen!

Apotek Hjärtat
15% extra rabatt hos Apotek Hjärtat!

Som Smart Senior får du 15% extra rabatt hos Apotek Hjärtat online!

Vital
25% rabatt på valfri hälsokontroll hos Vital!

En hälsokontroll hos Vital kan hjälpa dig att få bättre insikt i hur din kropp mår och tidigt identifiera hälsorisker samt ger dig en chans att påverka dina värden i rätt riktning för bättre sömn, uthållighet och mer energi. Hälsokontrollerna utförs genom ett snabbt och enkelt blodprov och presenteras snyggt och tydligt i din personliga journal. Som Smart Senior får du 25% rabatt på valfri hälsokontroll.