SMART SENIOR Logga in
Upplev natursköna Norge med Hurtigruten

Upplev natursköna Norge med Hurtigruten

Spara i dina favoriter

På Hurtigrutens klassiska kustresa åker du till några av Norges vackraste kuststäder och avlägsna byar. Upptäck det bästa av Norges kuperade kust och beundra naturens underverk längs vägen.

Geirangerfjorden och Lofoten är bara två av höjdpunkterna längs kusten mellan Bergen och Kirkenes. Hurtigruten erbjuder också resor till Svalbard, Grönland, Antarktiskt och många flera platser. Missa inte att du som Smart Senior får 1 000 kronor rabatt per hytt! 

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du 1 000 kronor rabatt per hytt hos Hurtigruten!

Läs även om erbjudandet för Hurtigruten Expedition här >>

Erbjudandet gäller på resor längre än 6 dagar hos Hurtigruten. Rabatten gäller på resor längs norska kusten.  

Rabatten kan enbart läggas på vid bokningstillfället på nya bokningar och går inte att kombinera med andra rabatter. Bokningarna kan enbart bokas på telefon direkt hos Hurtigruten.

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Airtours
Charter
600 kr rabatt på paketresor i höst och vinter hos Airtours!

Just nu får du 600 kr rabatt per bokning på alla paketresor till Gran Canaria med avresa i oktober 2022 t.o.m mars 2023! Rabattkoden gäller dessutom med andra erbjudanden.

00dag 00tim 00min
Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till mysiga Danmark

Ta färjan från Sverige och njut av en annorlunda semester i Danmark. Ett litet land som rymmer massor av otroliga platser att utforska. Från öknar och karga landskap till böljande gröna kullar, charmiga byar, kosmopolitiska städer och spännande sevärdheter – Danmark har allt. Det är stort i kultur, mat och kustlinjer och är känt världen över för sin design, arkitektur och sitt nya nordiska kök.

Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till hamnstaden Bremen

Gör ett besök i Bremen i sommar. Här möts det urbana med den nordtyska gemytligheten. Staden är en av de främsta Hansastäderna i historien. Här finns det historiska torget där Bremens självständighetssymbol står, stenstatyn Roland, som tillsammans med det vackra rådhuset hör till UNESCO:s världsarv.

Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till världsmetropolen Hamburg

Njut av en weekend i världsmetropolen Hamburg, staden som även kallas norra Venedig. Hamburg erbjuder ett färgstarkt nöjesliv, oförglömliga musikal- och teaterkvällar, högklassiga restauranger samt shopping i världsklass. Det glänsande konserthuset Elbphilharmonie har dessutom blivit en ny siluett för staden.