Upp till 600 kr i rabatt per dubbelrum hos Happydays! | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter | Happydays
SMART SENIOR Logga in
FREDAG 29 SEPTEMBER 2023
Dagens namn: Mikael, Mikaela
Grattis alla 538 medlemmar
som heter Mikael, Mikaela
Upp till 600 kr i rabatt per dubbelrum hos Happydays!

Upp till 600 kr i rabatt per dubbelrum hos Happydays!

Spara i dina favoriter

Som Smart senior får du upp till 600 kr rabatt per dubbelrum hos Happydays!

Upptäck friheten på fyra hjul med en oförglömlig bilsemester! Lämna vardagens stress bakom dig ochge dig ut på vägarna för att utforska nya platser, njuta av natursköna vyer och skapa minnen somvarar livet ut. Med en bilsemester har du full kontroll över din resa och det finns inget som slårkänslan av att köra mot äventyret – i ditt eget tempo.

Just nu har vi många fina erbjudande som du kan ta del av: Vad sägs om en minisemester i Värmlanddär du kan uppleva den glödande höstskogen och den mysiga småstaden Arvika, en unik hotellbåt icentrala Göteborg, en minisemester i den kaffedoftande trästaden Alingsås där hösten också bjuderpå den spektakulär ljusfestivalen eller en kulturtät minisemester i universitetsstaden Lund?

Vi kan också erbjuda fina bilsemestrar i Danmark och Tyskland – också under den stämningsfullajulmarknadstiden i advent. Du får massor av semesterinspiration och rabatt på flera handplockadevistelser – just nu med upp till 600 kr i rabatt per dubbelrum.

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du upp till 600 kr rabatt per dubbelrum!

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Go Cruising
Du får 100 kr rabatt - följ med på årets roligaste resemässa 8-10 oktober!

Som Smart Senior får du 100 kronor rabatt på denna kryssning! Vi säljer normalt inte kortkryssningar till Finland, men nu gör vi ett undantag för vår alldeles egna resemässa på Silja Symphony 8-10 oktober. Välkommen att följa med oss på den mest inspirerande 40-timmarskryssningen till Helsingfors någonsin.

Smögens Hafvsbad
Long Stay – bo 3 nätter på Smögens Hafvsbad – betala för 2

Vill du koppla av på riktigt? Passa på att boka en extra lång vistelse och få var tredje natt gratis. Välkommen till Smögens Hafvsbad!

Åhus Resort
200 kr rabatt på Åhus Resort

Upplev Ett Äkta Ålagille i Världsarvet i vår gamla fiskebod i Åhus. Som Smart Senior får du 200 kronor rabatt i Alla helgons-helgen, 4 november 2023.

Sätra Brunn
25% rabatt på Vardagsspa hos Sätra Brunn!

Unna dig en skön spavistelse på Sätra Brunn. Du får 25% Smart Seniorrabatt på Vardagsspa, med ankomst onsdagar och torsdagar.