SMART SENIOR Logga in
Upp till 20% rabatt på resor till spännande destinationer med Stena Line!

Upp till 20% rabatt på resor till spännande destinationer med Stena Line!

Spara i dina favoriter

Dröm dig bort till härliga upplevelser i Danmark, Tyskland, Polen, Lettland och Finland.

Just nu ser allt lite annorlunda ut, men när drömmar åter kan bli verklighet erbjuder vi dig som Smart Senior upp till 20% rabatt på resor till Danmark, Tyskland, Polen, Lettland och Finland. Vi på Stena Line längtar efter att kunna skapa nya, oförglömliga minnen tillsammans med nära och kära. Rabatten gäller bil/husbil/släp/MC och personbiljetter till ordinarie priser (rabatt gäller ej hytt) enligt kategorin Flexi.

I Gdynia, Polen har vi fått en ny terminal, som ligger närmare centrum samt under året kommer vi också att få två nya s k E-flexfartyg på linjen Karlskrona–Gdynia.

Smart Rabattfakta

Upp till 20% rabatt på båtresor till Danmark, Tyskland, Polen, Lettland och Finland för dig som Smart Senior.

När du kör ombord på färjan, ha ditt Smart Seniorkort i beredskap. Har du inte något giltigt medlemskort har Stena Line rätt att kräva fullt pris.

Logga in för att hämta din rabattkod för att ta del av rabatten.

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Airtours
Charter
600 kr rabatt på paketresor i höst och vinter hos Airtours!

Just nu får du 600 kr rabatt per bokning på alla paketresor till Gran Canaria med avresa i oktober 2022 t.o.m mars 2023! Rabattkoden gäller dessutom med andra erbjudanden.

00dag 00tim 00min
Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till mysiga Danmark

Ta färjan från Sverige och njut av en annorlunda semester i Danmark. Ett litet land som rymmer massor av otroliga platser att utforska. Från öknar och karga landskap till böljande gröna kullar, charmiga byar, kosmopolitiska städer och spännande sevärdheter – Danmark har allt. Det är stort i kultur, mat och kustlinjer och är känt världen över för sin design, arkitektur och sitt nya nordiska kök.

Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till hamnstaden Bremen

Gör ett besök i Bremen i sommar. Här möts det urbana med den nordtyska gemytligheten. Staden är en av de främsta Hansastäderna i historien. Här finns det historiska torget där Bremens självständighetssymbol står, stenstatyn Roland, som tillsammans med det vackra rådhuset hör till UNESCO:s världsarv.

Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till världsmetropolen Hamburg

Njut av en weekend i världsmetropolen Hamburg, staden som även kallas norra Venedig. Hamburg erbjuder ett färgstarkt nöjesliv, oförglömliga musikal- och teaterkvällar, högklassiga restauranger samt shopping i världsklass. Det glänsande konserthuset Elbphilharmonie har dessutom blivit en ny siluett för staden.