Skolstartskampanj! 15 nr av SvD Junior 299 kr | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter | SvD Junior
SMART SENIOR Logga in
LÖRDAG 24 FEBRUARI 2024
Dagens namn: Mattias, Mats
Grattis alla 1174 medlemmar
som heter Mattias, Mats
Skolstartskampanj! 15 nr av SvD Junior 299 kr

Skolstartskampanj! 15 nr av SvD Junior 299 kr

Spara i dina favoriter

SvD Junior är Sveriges enda nyhetstidning för barn och unga. Ge bort 15 nummer för 299 kronor (ordinarie lösnummerpris 585 kronor).

Tidningen är full av spännande berättelser, intressant fakta och nyheter som engagerar och inspirerar. Artiklarna är pedagogiskt skrivna och stimulerar till nyfikenhet och läsintresse. Med SvD Junior ger du ditt barn möjlighet att utforska omvärlden på ett roligt sätt. Tidningen kommer hem med posten en gång i veckan och innehåller inga annonser — bara kvalitetsjournalistik och god läsning. Ge bort kunskap till ett barn eller barnbarn med skolstartskampanjen 15 nummer för 299 kronor (ordinarie lösnummerpris 585 kronor). I prenumerationen ingår även digital tillgång till SvD Junior.

Smart Rabattfakta

Nu har du möjlighet att ge bort 15 nr för 299 kr (ordinarie lösnummerpris 585 kr).

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Arcy
Läs dina favoritmagasin tre månader gratis!

Upplev Arcy – prova gratis i 3 månader och få tillgång till 100+ magasin!

Adlibris
Bokrea 2024 hos Adlibris + 5% rabatt!

Just nu är bokrean i full gång hos Adlibris! Här hittar du fina rabatter på massvis av böcker, dessutom finns det en sektion med böcker du enbart finner hos Adlibris! Som Smart Senior får du dessutom 5% Smart Seniorrabatt.

00dag 00tim 00min
Bokus
Fynda böcker på bokrean hos Bokus + 5% rabatt!

Äntligen bokrea - fynda årets läsning till superlåga priser! Böckerna går just nu att förboka och skickas från Bokus i samband med bokreastarten den 20 februari. Som Smart Senior har du dessutom 5% rabatt extra!

00dag 00tim 00min
Icakuriren
10 veckors härlig läsning med Icakuriren

Just nu får du som är Smart Senior chansen att prova Icakuriren som är Sveriges mest älskade veckomagasin. Här möter du de aktuella personerna och reportagen som berör. Självklart får du också den goda helgmaten, reseguider, tester och köpråd. Med Icakuriren behöver du bara en inspirationskälla.