Flytta bolånet till Landshypotek – se direkt vilken ränta du kan få | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter | Landshypotek
SMART SENIOR Logga in
LÖRDAG 24 FEBRUARI 2024
Dagens namn: Mattias, Mats
Grattis alla 1174 medlemmar
som heter Mattias, Mats
När bytte du bank senast?

När bytte du bank senast?

Spara i dina favoriter

Landshypotek Bank har det senaste åren haft några av marknadens lägsta snitträntor för bolån och har nöjda villakunder över hela landet. Vi är dessutom en bank med hjärta och bryr oss både om det svenska lantbruket – och dig och ditt boende.

Kanske är du i en ny fas i livet? Barnen är utflugna och du har mer tid för dig själv, men din ekonomi är fortfarande lika viktig. Landshypotek är banken som både kan ge dig trygghet och ett stabilt bolån. Vi har funnits här i snart 200 år.

Se direkt vilken ränta du kan få
Hos Landshypotek bestäms räntan utifrån belåningsgrad och bindningstid. Du behöver alltså inte förhandla om räntan och ser vilken ränta kan få redan innan du ansöker.

Landshypotek Bank erbjuder:

  • Konkurrenskraftig ränta på flera bindningstider.
  • Din ränta sätts utifrån belåningsgrad och bindningstid.
  • Du behöver inte bevaka din rabatt eller förhandla räntan.
  • Landshypotek ägs av svenska jord- och skogsbrukare och vinsten går direkt tillbaka till dem – genom att låna i banken är du alltså med och bidrar till den svenska lantbruket.

Smart Rabattfakta

Hos Landshypotek bestäms bolåneräntan utifrån belåningsgrad och bindningstid. Du behöver alltså inte förhandla och ser vilken ränta du kan få redan innan du ansöker.

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Landshypotek
Låna till gård – få en bank på köpet

Landshypotek är banken som ägs av kunderna själva. Vi har lånat ut till boende och företagande på landsbygden i snart 200 år. Hos oss kan du känna dig trygg med att vi vet vad lantbruk och gårdsboende handlar om.

Min Deklaration
Ta hjälp med din privata inkomstdeklaration - du får rabatt!

Som Smart Senior får du upp till 300 kronor rabatt hos Min Deklaration.

Landshypotek
3,75% ränta - öppna sparkonto hos Landshypotek Bank

Till en buffert för oförutsedda utgifter, en ny bil eller renovering? Eller kanske unna dig något du länge drömt om nu när barnen är utflugna? Anledningarna till att börja spara kan vara många. Vilken är din?