SMART SENIOR Logga in
Medlemsresa till Savalen, Norge med Scandorama!

Medlemsresa till Savalen, Norge med Scandorama!

Spara i dina favoriter

Vid sjön Savalen i den nordösterdalska fjällvärlden ligger Savalen Fjellhotell & Spa, omgivet av rogivande fjäll, milsvida skogar och ett pärlband av idylliska sjöar. Här är lugnet, med många sköna aktiviteter, för den som så önskar. Här kan vi hälsa på tomten, dansa varje kväll, bada i poolen och varför inte ta kaffe på sängen. Denna underbara plats är vårt mål på resan, där vi också åker på stadsrundtur i Oslo och besöker Lillehammer. Med oss under hela resan har vi vår svenska reseledare.

I priset ingår: 

  • Resa i modern helturistbuss
  • Färjeöverfarter
  • Hotell & hytt
  • Middagar, luncher och frukostar
  • Alla aktiviteter och utflykter i programet
  • Reseledare

Det finns möjlighet att boka hotellövernattning dagen före/efter din resa i Malmö.

Denna resa kan enbart bokas av Smart Seniors medlemmar.

Smart Rabattfakta

Medlemsresa till Savalen i Norge med Scandorama!

Pris: 9 695 kr
Reslängd: 6 dagar, 5 övernattningar
Avresedatum: 2022-11-21 - 2022-11-26
Avreseorter: Malmö

Detta är en medlemsresa för dig som är medlem i Smart Senior. Eventuella rabatter gäller ej på denna resa och kan bara bokas av Smart Senior medlemmar.

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Airtours
Charter
600 kr rabatt på paketresor i höst och vinter hos Airtours!

Just nu får du 600 kr rabatt per bokning på alla paketresor till Gran Canaria med avresa i oktober 2022 t.o.m mars 2023! Rabattkoden gäller dessutom med andra erbjudanden.

00dag 00tim 00min
Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till mysiga Danmark

Ta färjan från Sverige och njut av en annorlunda semester i Danmark. Ett litet land som rymmer massor av otroliga platser att utforska. Från öknar och karga landskap till böljande gröna kullar, charmiga byar, kosmopolitiska städer och spännande sevärdheter – Danmark har allt. Det är stort i kultur, mat och kustlinjer och är känt världen över för sin design, arkitektur och sitt nya nordiska kök.

Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till hamnstaden Bremen

Gör ett besök i Bremen i sommar. Här möts det urbana med den nordtyska gemytligheten. Staden är en av de främsta Hansastäderna i historien. Här finns det historiska torget där Bremens självständighetssymbol står, stenstatyn Roland, som tillsammans med det vackra rådhuset hör till UNESCO:s världsarv.

Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till världsmetropolen Hamburg

Njut av en weekend i världsmetropolen Hamburg, staden som även kallas norra Venedig. Hamburg erbjuder ett färgstarkt nöjesliv, oförglömliga musikal- och teaterkvällar, högklassiga restauranger samt shopping i världsklass. Det glänsande konserthuset Elbphilharmonie har dessutom blivit en ny siluett för staden.