SMART SENIOR Logga in
Medlemsförsäkringar med rabatt hos If

Medlemsförsäkringar med rabatt hos If

Spara i dina favoriter

Smart Senior har valt If som samarbetspartner för medlemsförsäkringar.

If och Smart Senior samarbetar för att kunna erbjuda dig förmånliga försäkringar för en trygg vardag. Du som är medlem får rabatt på utvalda försäkringar. Dessutom får du ytterligare rabatt om du samlar dina försäkringar hos if. 

För att du skall få rätt rådgivning och säkerställa att du är rätt försäkrad har if tagit fram information som du kan läsa mer om på if.se. 

If har även en kundtjänst som är specialiserad på medlemsförsäkringar du har har som medlem i Smart Senior. För få rätt rådgivning kan du läsa mer här>> eller så ringer du till if på Smart Seniors eget telefonnummer; 0770 - 114 000.

if hjälper dig gärna med tips och råd på hur du undviker skador, t ex hur du brandsäkrar hemmet, stänger igen fritidshuset för säsongen eller hur det fungerar med elbilar, ta del av råden här >>

Medlemsförsäkringar med rabatt hos if

Hos If Skadeförsäkring får du rabatt på dina försäkringar:

  • 10% rabatt på hem- och villaförsäkring
  • 5% rabatt på bilförsäkring och lätt lastbilsförsäkring
  • 50% rabatt på släpvagnsförsäkring
  • 10% rabatt på båtförsäkring

Som Smart Senior har du en egen kundservice hos If. Du ringer 0770-114 000 – de som svarar är specialiserade på dina medlemsförsäkringar.

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Logga in eller bli medlem för att ta del av medlemsförsäkringar hos if.

Andra populära erbjudanden

Smart Senior
Övriga försäkringar
ID Skydd Premium - en månad kostnadsfritt

Skydda dig mot Sveriges vanligaste bedrägeribrott.

mySafety Försäkringar
Säkerhet
Gratis nyckel­bricka från Smart Senior

Borttappade nycklar är inget ovanligt. Med en nyckelbricka får hela 9 av 10 tillbaka sina nycklar! Upphittaren får hittelön, och du får nycklarna i ett rekommenderat brev hem till dig.

If Skadeförsäkring
Medlemsförsäkringar
Självriskreducering för hemförsäkringskunder

Visste du att Grannsamverkan minskar risken för inbrott med 36 procent? Du och dina grannar kan tillsammans minska risken för inbrott genom att ha bra kontakt med varandra och hjälpas åt att hålla koll i ert område. Inbrottstjuvar vill jobba ostört utan att bli upptäckta och Grannsamverkan är därför en effektiv metod för att hålla tjuvarna borta