Ladda ner vår app | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in
Ladda ner vår app

Ladda ner vår app

Spara i dina favoriter

I Smart Seniorappen finns många smarta lösningar. Öppna kameran på sin smartphone och scanna koden eller använd en QR-kodläsare. Eller klicka nedan för att ladda ner den idag!

Vi har under några månader lottat ut Trisslotter bland alla som laddad ner vår app. Håll utkik efter fler liknande "tävlingar"! 

KLICKA HÄR för att ladda ner appen!

Smart Seniorappen finns att ladda ner för såväl Android som IOS och är självklart kostnadsfri att ladda hem.

Vinnare | mars 2022
Vi säger GRATTIS till: Jan Olof från Östersund och Gabriela från Helsingborg. Den 11 april kommer ni att få ett mail med den digitala trisslotten - så håll utkik i mailen (kolla även skräpposten)!​

Vinnare | februari 2022
Vi säger GRATTIS till: Sven Inge från Simrishamn och Erica från Stockholm. Den 28 februari kommer ni att få ett mail med den digitala trisslotten - så håll utkik i mailen (kolla även skräpposten)!

Vinnare | januari 2022
Vi säger GRATTIS till: Inger från Karlskoga och Carina från Solna. Den 31 januari kommer ni att få ett mail med den digitala trisslotten - så håll utkik i mailen (kolla även skräpposten)!

Vinnare | december 2021
Vi säger GRATTIS till: Bengt från Skurup och Robert från Grästorp. Den 27 december kommer ni att få ett mail med den digitala trisslotten - så håll utkik i mailen (kolla även skräpposten)!

Vinnare | november 2021
Vi säger GRATTIS till: Lennart från Båstad och Torbjörn från Västerås. Den 1 december kommer ni att få ett mail med den digitala trisslotten - så håll utkik i mailen (kolla även skräpposten)!

Vinnare | oktober 2021
Vi säger GRATTIS till: Viola från Borås och Eva från Piteå. Den 2 november kommer ni att få ett mail med den digitala trisslotten - så håll utkik i mailen (kolla även skräpposten)!

Vinnare | september 2021
Vi säger GRATTIS till: Seija från Uppsala och Jörgen från Sjömarken. Ni kommer att få ett mail med den digitala trisslotten under vecka 38 - så håll utkik i mailen!

Vinnare | juli/augusti 2021
Vi säger GRATTIS till: Ing-Louise Birgitta från Tingsryd, Lars Björn från Sköllersta, Birgitta från Saxtorp och Conny från Höllviken. Ni kommer att få ett mail med den digitala trisslotten under vecka 34 - så håll utkik i mailen!

Vinnare | juni 2021​
Vi säger GRATTIS till: Rigmor Birgitta från Kalmar och Sven Tommi från Bromma! Ni har fått varsin digital Trisslott via mail och vi håller tummarna för att ni skrapar fram en vinst.

BLIR DU EN VINNARE NÄSTA GÅNG? Ladda ner appen och tillåt pushnotiser så har du chansen! Så här gör du för att slå på notiser: Android >> |  iOS >>

 

 

Här ser du hur du gör om du har en Andriod:

Här ser du hur du gör om du har en iOS:

Smart Rabattfakta

Surfa in på www.smartsenior.se/appen i din smartphone och ladda ner appen idag!

Du kan ladda hem appen även om du inte ännu är medlem i Smart Senior. Då väljer du att kika på alla rabatter som gäst.

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

SnusExpress.se
Klassiska snusmärken och moderna alternativ

Upptäck vårt breda utbud av klassiska märken och moderna alternativ på SnusExpress.se - alltid har färska produkter och fri frakt!

Skattebetalarna
Fimpa elskatten!

Under den här vintern med skenande elkostnader har det blivit tydligare än någonsin hur absurt det är att el straffskattas på samma sätt som cigaretter, alkohol och andra ”oönskade” varor.

Skattebetalarna
Välkommen till Skattebetalarna

Välkommen till Skattebetalarna! Vi jobbar för lägre skatter och minskat slöseri med skattepengar.