Ladda ner vår app

Ladda ner vår app

Spara i dina favoriter Ta del av erbjudandet

I Smart Seniorappen finns många smarta lösningar. Öppna kameran på sin smartphone och scanna koden eller använd en QR-kodläsare. Eller klicka nedan för att ladda ner den idag!

NYHET! Aktivera pushnotiser och var med i utlottning av Trisslotter - varje månad. Varje månad drar vi två vinnare som vardera vinner varsin Trisslott. Vinnarna kontaktas personligen via mail och presenteras i ett av våra medlemsbrev.

KLICKA HÄR för att ladda ner appen!

Smart Seniorappen finns att ladda ner för såväl Android som IOS och är självklart kostnadsfri att ladda hem.

Vinnare | november 2021
Vi säger GRATTIS till: Lennart från Båstad och Torbjörn från Västerås. Den 1 december kommer ni att få ett mail med den digitala trisslotten - så håll utkik i mailen (kolla även skräpposten)!

Vinnare | oktober 2021
Vi säger GRATTIS till: Viola från Borås och Eva från Piteå. Den 2 november kommer ni att få ett mail med den digitala trisslotten - så håll utkik i mailen (kolla även skräpposten)!

Vinnare | september 2021
Vi säger GRATTIS till: Seija från Uppsala och Jörgen från Sjömarken. Ni kommer att få ett mail med den digitala trisslotten under vecka 38 - så håll utkik i mailen!

Vinnare | juli/augusti 2021
Vi säger GRATTIS till: Ing-Louise Birgitta från Tingsryd, Lars Björn från Sköllersta, Birgitta från Saxtorp och Conny från Höllviken. Ni kommer att få ett mail med den digitala trisslotten under vecka 34 - så håll utkik i mailen!

Vinnare | juni 2021​
Vi säger GRATTIS till: Rigmor Birgitta från Kalmar och Sven Tommi från Bromma! Ni har fått varsin digital Trisslott via mail och vi håller tummarna för att ni skrapar fram en vinst.

BLIR DU EN VINNARE NÄSTA GÅNG? Ladda ner appen och tillåt pushnotiser så har du chansen! Så här gör du för att slå på notiser: Android >> |  iOS >>

 

 

Här ser du hur du gör om du har en Andriod:

Här ser du hur du gör om du har en iOS:

Smart Rabattfakta

Surfa in på www.smartsenior.se/appen i din smartphone och ladda ner appen idag!

Du kan ladda hem appen även om du inte ännu är medlem i Smart Senior. Då väljer du att kika på alla rabatter som gäst.

Bli medlem nu!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Välkommen till Skattebetalarna

Välkommen till Skattebetalarna

Förmånspartners - unika Smart Seniorrabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >