Ladda ner vår app | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter | Smart Senior
SMART SENIOR Logga in
MÅNDAG 04 DECEMBER 2023
Dagens namn: Barbara, Barbro
Grattis alla 1818 medlemmar
som heter Barbara, Barbro
Ladda ner vår app

Ladda ner vår app

Spara i dina favoriter

I Smart Seniorappen finns många smarta lösningar. Öppna kameran på sin smartphone och scanna koden eller använd en QR-kodläsare. Eller klicka nedan för att ladda ner den idag!

Vi har under några månader lottat ut Trisslotter bland alla som laddad ner vår app. Håll utkik efter fler liknande "tävlingar"! 

KLICKA HÄR för att ladda ner appen!

Smart Seniorappen finns att ladda ner för såväl Android som IOS och är självklart kostnadsfri att ladda hem.

Vinnare | mars 2022
Vi säger GRATTIS till: Jan Olof från Östersund och Gabriela från Helsingborg. Den 11 april kommer ni att få ett mail med den digitala trisslotten - så håll utkik i mailen (kolla även skräpposten)!​

Vinnare | februari 2022
Vi säger GRATTIS till: Sven Inge från Simrishamn och Erica från Stockholm. Den 28 februari kommer ni att få ett mail med den digitala trisslotten - så håll utkik i mailen (kolla även skräpposten)!

Vinnare | januari 2022
Vi säger GRATTIS till: Inger från Karlskoga och Carina från Solna. Den 31 januari kommer ni att få ett mail med den digitala trisslotten - så håll utkik i mailen (kolla även skräpposten)!

Vinnare | december 2021
Vi säger GRATTIS till: Bengt från Skurup och Robert från Grästorp. Den 27 december kommer ni att få ett mail med den digitala trisslotten - så håll utkik i mailen (kolla även skräpposten)!

Vinnare | november 2021
Vi säger GRATTIS till: Lennart från Båstad och Torbjörn från Västerås. Den 1 december kommer ni att få ett mail med den digitala trisslotten - så håll utkik i mailen (kolla även skräpposten)!

Vinnare | oktober 2021
Vi säger GRATTIS till: Viola från Borås och Eva från Piteå. Den 2 november kommer ni att få ett mail med den digitala trisslotten - så håll utkik i mailen (kolla även skräpposten)!

Vinnare | september 2021
Vi säger GRATTIS till: Seija från Uppsala och Jörgen från Sjömarken. Ni kommer att få ett mail med den digitala trisslotten under vecka 38 - så håll utkik i mailen!

Vinnare | juli/augusti 2021
Vi säger GRATTIS till: Ing-Louise Birgitta från Tingsryd, Lars Björn från Sköllersta, Birgitta från Saxtorp och Conny från Höllviken. Ni kommer att få ett mail med den digitala trisslotten under vecka 34 - så håll utkik i mailen!

Vinnare | juni 2021​
Vi säger GRATTIS till: Rigmor Birgitta från Kalmar och Sven Tommi från Bromma! Ni har fått varsin digital Trisslott via mail och vi håller tummarna för att ni skrapar fram en vinst.

BLIR DU EN VINNARE NÄSTA GÅNG? Ladda ner appen och tillåt pushnotiser så har du chansen! Så här gör du för att slå på notiser: Android >> |  iOS >>

 

 

Här ser du hur du gör om du har en Andriod:

Här ser du hur du gör om du har en iOS:

Smart Rabattfakta

Surfa in på www.smartsenior.se/appen i din smartphone och ladda ner appen idag!

Du kan ladda hem appen även om du inte ännu är medlem i Smart Senior. Då väljer du att kika på alla rabatter som gäst.

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Plan International
Bli Katastroffadder hos Plan International

Hungersnöd, krig och klimatförändringar drabbar barn, och särskilt flickor, hårt. Vi finns på plats både före, under och efter en katastrof för att säkerställa att barnen får det skydd de behöver. Som Katastroffadder gör du det möjligt för oss att hjälpa de barn som behöver det som mest, där läget är akut.

Plan International
Bli Flickafadder hos Plan International

Är jämställdhet den viktigaste frågan för dig? Som Flickafadder stödjer du vårt arbete för flickor som lever under de tuffaste förhållanden. Dina pengar går inte till ett enskilt fadderbarn, istället hjälper du tusentals flickor över hela världen.

Plan International
Bli Barnfadder hos Plan International

Som Barnfadder stöttar du vårt långsiktiga arbete i området där ditt fadderbarn bor. På så sätt får många barn det bättre. Genom löpande uppdateringar och möjligheten att brevväxla med fadderbarnet får du följa hur ditt stöd når fram och gör skillnad.

Skattebetalarna
Stå inte ensam mot Skatteverket – teckna Skatterättsskydd

Deklarationer och skatter är svårt. Det finns risk att du hamnar i en skatteprocess med Skatteverket som motpart. Att driva processen själv utan juridisk expertis är komplicerat och i regel dömt att misslyckas. Att anlita juridisk expertis kan bli dyrt. Rättshjälp gäller dessutom inte vid skatteprocesser.