Känn dig tryggare med UC ID-skydd | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter | UC
SMART SENIOR Logga in
MÅNDAG 04 DECEMBER 2023
Dagens namn: Barbara, Barbro
Grattis alla 1818 medlemmar
som heter Barbara, Barbro
Känn dig tryggare med UC ID-skydd

Känn dig tryggare med UC ID-skydd

Spara i dina favoriter

Som Smart Senior erbjuds du UC ID-Skydd till rabatterat pris! Skaffar du UC ID-Skydd idag betalar du endast 69 kr/månad i stället för ordinarie 89 kr/månad. Känn dig tryggare i vinter och upptäck eventuella bedrägerier i tid!

Under 2019 anmäldes 245 000 bedrägeri­brott, där identitets­bedrägerier var den näst mest anmälda bedrägeritypen. En bedragare som kommer över ditt personnummer kan till exempel använda det för att ansöka om lån och köpa varor i ditt namn, en så kallad ID-kapning. En ID-kapning är både obehagligt, tidskrävande och kan leda till att du får återbetalningskrav på fakturor som bedragaren tagit utan din vetskap.

Med UC ID-skydd meddelar vi dig om dina uppgifter förändras hos UC eller om dina personliga uppgifter som du lagt in under bevakning hittas på internet. Du får rekommendationer om åtgärder och kan dessutom ringa vår assistanshjälp dygnet runt! Via assistansen får du dessutom hjälp att kartlägga omfattningen av bedrägeriet, bestrida fakturor, lägga en bedrägerispärr och ta bort orättmätiga anmärkningar. På så sätt kan du överlåta det tunga arbetet till oss. Dessutom ingår försäkring mot både kvarstående skuld och vid rättstvister.

Bevakning med UC ID-skydd:

  •  Du får meddelande om dina uppgifter hos UC ändras, t.ex. vid kreditupplysningar och adressändring.
  •  Du kan också välja att bevaka dina personliga uppgifter – såsom betalkortsnummer, passnummer eller personnummer – på darknet, deep webb och det öppna nätet. Du får meddelande om det hittas och dessutom rekommendationer om lämpliga åtgärder.


I UC ID-skydd ingår även:

  •  Assistanshjälp dygnet runt – både förebyggande hjälp och om du drabbats av ett bedrägeri. 
  •  Försäkring mot kvarstående skuld upp till 200 000 kr 
  •  Rättsskyddsförsäkring upp till 500 000 kr

Smart Rabattfakta

Läs mer om UC ID-skydd och skaffa det idag med 22% rabatt!

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

WaterCircles
Spara tusenlappar - jämför dina försäkringar idag!

Smart Senior har valt försäkringsbolaget WaterCircles som samarbetspartner för medlemsförsäkringar. WaterCircles erbjuder förmånliga försäkringar och du kan snabbt, smidigt och givetvis helt kostnadsfritt jämföra deras försäkringar med dina befintliga. Många har sparat tusenlappar!

Smart Senior
ID Skydd premium

Information om ID-Skydd Premium

WaterCircles
Bilförsäkring med upp till 20% samlingsrabatt!

Smart Senior har valt försäkringsbolaget WaterCircles som samarbetspartner för medlemsförsäkringar. WaterCircles erbjuder förmånliga försäkringar och som Smart Senior får du 10 % rabatt på din första försäkring och upp till 20 % i samlingsrabatt!

WaterCircles
Miljöbilsförsäkring med upp till 20% samlingsrabatt!

Smart Senior har valt försäkringsbolaget WaterCircles som samarbetspartner för medlemsförsäkringar. WaterCircles erbjuder förmånliga försäkringar och som Smart Senior får du 10 % rabatt på din första försäkring och upp till 20 % i samlingsrabatt!