SMART SENIOR Logga in
Känn dig tryggare med UC ID-skydd

Känn dig tryggare med UC ID-skydd

Spara i dina favoriter

Som Smart Senior erbjuds du UC ID-Skydd till rabatterat pris! Skaffar du UC ID-Skydd idag betalar du endast 69 kr/månad i stället för ordinarie 89 kr/månad. Känn dig tryggare i vinter och upptäck eventuella bedrägerier i tid!

Under 2019 anmäldes 245 000 bedrägeri­brott, där identitets­bedrägerier var den näst mest anmälda bedrägeritypen. En bedragare som kommer över ditt personnummer kan till exempel använda det för att ansöka om lån och köpa varor i ditt namn, en så kallad ID-kapning. En ID-kapning är både obehagligt, tidskrävande och kan leda till att du får återbetalningskrav på fakturor som bedragaren tagit utan din vetskap.

Med UC ID-skydd meddelar vi dig om dina uppgifter förändras hos UC eller om dina personliga uppgifter som du lagt in under bevakning hittas på internet. Du får rekommendationer om åtgärder och kan dessutom ringa vår assistanshjälp dygnet runt! Via assistansen får du dessutom hjälp att kartlägga omfattningen av bedrägeriet, bestrida fakturor, lägga en bedrägerispärr och ta bort orättmätiga anmärkningar. På så sätt kan du överlåta det tunga arbetet till oss. Dessutom ingår försäkring mot både kvarstående skuld och vid rättstvister.

Bevakning med UC ID-skydd:

  •  Du får meddelande om dina uppgifter hos UC ändras, t.ex. vid kreditupplysningar och adressändring.
  •  Du kan också välja att bevaka dina personliga uppgifter – såsom betalkortsnummer, passnummer eller personnummer – på darknet, deep webb och det öppna nätet. Du får meddelande om det hittas och dessutom rekommendationer om lämpliga åtgärder.


I UC ID-skydd ingår även:

  •  Assistanshjälp dygnet runt – både förebyggande hjälp och om du drabbats av ett bedrägeri. 
  •  Försäkring mot kvarstående skuld upp till 200 000 kr 
  •  Rättsskyddsförsäkring upp till 500 000 kr

Smart Rabattfakta

Läs mer om UC ID-skydd och skaffa det idag med 22% rabatt!

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

If Skadeförsäkring
Medlemsförsäkringar
Medlemsförsäkringar med rabatt hos If

Smart Senior har valt If som samarbetspartner för medlemsförsäkringar.

Smart Senior
Övriga försäkringar
ID Skydd Premium - en månad kostnadsfritt

Skydda dig mot Sveriges vanligaste bedrägeribrott.

mySafety Försäkringar
Säkerhet
Gratis nyckel­bricka från Smart Senior

Borttappade nycklar är inget ovanligt. Med en nyckelbricka får hela 9 av 10 tillbaka sina nycklar! Upphittaren får hittelön, och du får nycklarna i ett rekommenderat brev hem till dig.

If Skadeförsäkring
Medlemsförsäkringar
Självriskreducering för hemförsäkringskunder

Visste du att Grannsamverkan minskar risken för inbrott med 36 procent? Du och dina grannar kan tillsammans minska risken för inbrott genom att ha bra kontakt med varandra och hjälpas åt att hålla koll i ert område. Inbrottstjuvar vill jobba ostört utan att bli upptäckta och Grannsamverkan är därför en effektiv metod för att hålla tjuvarna borta