JUST NU! Gratis hörselkoll hos Audika | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in
FREDAG 02 JUNI 2023
Dagens namn: Rutger, Roger
Grattis alla 577 medlemmar
som heter Rutger, Roger
JUST NU! Gratis hörselkoll hos Audika

JUST NU! Gratis hörselkoll hos Audika

Spara i dina favoriter

Som medlem i Smart Senior får du just nu möjlighet att göra en gratis hörselkoll på några av Audikas utvalda hörselkliniker i Stockholm, Landskrona och Helsingborg. Först till kvarn gäller, vi har begränsat antal tider. Boka online redan idag. Din närstående är självklart också varmt välkommen!

Hur bra koll har du på din hörsel?

När kollade du din hörsel senast och kontrollerade öronen för öronvax? Tycker du att det är svårt att höra när flera pratar samtidigt? Hörselnedsättning kommer oftast smygande och många gånger är det omgivningen som märker att man hör dåligt.Gör en gratis hörselkoll och få en indikation på hur du hör direkt. Audikas audionomer tittar även i öronen och vid vaxpropp får du hänvisning till primärvården för att få hjälp med vaxborttagning.

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du just nu gratis hörselkoll hos Audika på några av Audikas utvalda hörselkliniker i Stockholm, Landskrona och Helsingborg. 

Först-till-kvarn gäller, platserna är begränsade.

Erbjudandet gäller för nya kunder som ej har hörapparat och på utvalda hörselkliniker i Stockholm, Landskrona och Helsingborg. Begränsat antal tider och först till kvarn gäller. Inga förpliktelser. 

I Stockholm behöver bokningsförfrågan göras senast 24 april, för Landskrona senast 16 maj 2023 och för Helsingborg senast 25 maj, för att du ska få ta del av erbjudandet.

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Pantit
Vårstäda i byrån! Pengar på 5 minuter

Har du smycken i guld och silver som du inte använder? Hos oss får du bäst betalt för dina smycken. Välkommen!

Apotek Hjärtat
15% extra rabatt hos Apotek Hjärtat!

Som Smart Senior får du 15% extra rabatt hos Apotek Hjärtat online!

Vital
25% rabatt på valfri hälsokontroll hos Vital!

En hälsokontroll hos Vital kan hjälpa dig att få bättre insikt i hur din kropp mår och tidigt identifiera hälsorisker samt ger dig en chans att påverka dina värden i rätt riktning för bättre sömn, uthållighet och mer energi. Hälsokontrollerna utförs genom ett snabbt och enkelt blodprov och presenteras snyggt och tydligt i din personliga journal. Som Smart Senior får du 25% rabatt på valfri hälsokontroll.