Julinspirerad middag, hotell och frukost hos Nordic Choice Hotels! | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in
Julinspirerad middag, hotell och frukost hos Nordic Choice Hotels!

Julinspirerad middag, hotell och frukost hos Nordic Choice Hotels!

Spara i dina favoriter

Boka en magisk kväll med julinspirerad trerättersmiddag och hotellövernattning till ett riktigt bra paketpris. Frukost ingår såklart, för vad är väl en hotellvistelse utan den?

Längtar du också till vintern – till jul, nyår och allt som det innebär? Till alla mysiga stunder med dina nära och kära, julklappsshopping, julbak, all den goda maten och alla festligheter! Varför inte planera in något härligt att se fram emot tillsammans i vinter, redan nu?

Smart Rabattfakta

Julinspirerad middag, hotell och frukost hos Nordic Choice Hotels!

Erbjudandet gäller varje helg, från torsdag till söndag, på vistelser fram till den 31 december. Boka senast 29 december!

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

STS Alpresor
Julfirande i Bad Gastein på fantastiska Salzburger Hof

Medlemsresa på fantastiska Hotel Salzburger Hof tillsammans med Carl Jan Granqvist! Följ med och inled julfirandet på bästa sätt under denna smakrika resa. Under tre dagar kommer vi utöver att få njuta av fantastisk mat och dryck även att besöka den mysiga julmarknaden i Salzburg. Carl Jan Granqvist blir vår ciceron under dessa dagar.

Airtours
Upp till 5 400 kr Black Friday rabatt hos Airtours!

Just nu pågår även Black Friday rean hos Airtours där du som Smart Senior får ytterligare rabatt och kan få upp till 5 400 kr rabatt på din nästa resa!

00dag 00tim 00min
Radisson
Cyber sale hos Radisson Hotels med upp till 30% rabatt!

Just nu får du upp till 30% rabatt och 2000 bonuspoäng när du bokar weekends före den 28 november hos utvalda hotell hos Radisson Hotels!

00dag 00tim 00min
Smart Senior
Mat, vin och vandring i Italien - maj 2023

Är du intresserad av att åka med på inspirationsresa med fokus på mat, vin och vandring, tillsammans med Alexandra Zazzi? Skriv upp dig på listan så får du information preliminärt program är beslutat och bokningen öppnat!