Julfirande i Bad Gastein på fantastiska Salzburger Hof | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in
Julfirande med Carl Jan - boende & julbord på fantastiska Salzburger Hof

Julfirande med Carl Jan - boende & julbord på fantastiska Salzburger Hof

Spara i dina favoriter

Medlemsresa på fantastiska Hotel Salzburger Hof tillsammans med Carl Jan Granqvist! Följ med och inled julfirandet på bästa sätt under denna smakrika resa. Under tre dagar kommer vi utöver att få njuta av fantastisk mat och dryck även att besöka den mysiga julmarknaden i Salzburg. Carl Jan Granqvist blir vår ciceron under dessa dagar.

​Carl Jan tar oss med på en resa du sent ska glömma!

Vi bor bekvämt på anrika Hotel Salzburger Hof där vi njuter av god mat och tillgång till hotellets två spa-avdelningar. Resan har fler höjdpunkter, vad sägs om vinprovning med Carl Jan och julbord signerat stjärnkocken Fredrik Eriksson. Dessutom bor vi på fantastiska Salzburger Hof. Varför inte bjuda dig själv och någon du håller kär på årets bästa julklapp!

Preliminärt program

TISDAG | Vi lämnar Sverige på morgonen och ankommer efter vår flygresa och transfer till Bad Gastein vid lunchtid. Vi äter en god lunch innan vi möts upp för en gemensam välkomstdrink där vi även träffar Carl Jan och går igenom resans innehåll. Därefter väntar vår vinprovning tillsammans med Carl Jan. Efter vinprovningen har det äntligen blivit dags att få ta del av Hotel Salzburger Hofs omtalade julbord. Ca 70 rätter komponerade av Fredrik Eriksson väntar på att avnjutas, varför inte i kombination med något av de viner vi precis fått lära känna?

ONSDAG | Vi inleder dagen med en god frukostbuffé innan vi möts upp för avresa mot Salzburg och dess mysiga julmarknad. Juldekorationer, glühwein och lokalproducerat hantverk är bara några av alla de fynd man kan göra bland marknadens alla bodar. Efter att vi gått igenom julmarknaden finns det gott om fri tid att även uppleva Salzburgs vackra stadskärna. Besök Mozarts födelsehus på Getreidegasse, strosa genom Mirabells trädgårdar, promenera upp till den medeltida borgen Hohen Salzburg eller slå dig ner på valfritt café och avnjut en äkta Mozartkula, valet är ditt. Efter hemkomst till Bad Gastein väntar en femrätters middag.

TORSDAG | Vi inleder återigen dagen med en god frukost och varför inte ett morgondopp i någon av hotellets spa-avdelningar? Efter frukost lämnar vi Bad Gastein för denna gång och tar oss gemensamt tillbaka till flygplatsen för avresa mot Sverige.

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du 500 kr rabatt på denna fantastiska medlemsresa! Åk med Carl Jan Granqvist och Smart Senior till ett snöigt Bad Gastein för en riktig julkänsla.

Resperiod: 6-8 december 2022
Antal dagar: 3

Smart Seniorpris: 8 495 kr per person
(ord.pris 8 995 kr)

Enkelrumstillägg: 1 000 kr

Detta ingår i resan:

  • Flyg t/r (Arlanda eller Landvetter)
  • Transfer till hotellet
  • Boende på Hotel Salzburger Hof i dubbelrum - läs om det underbara boendet här >>
  • Fri tillgång till hotellets två spa- och relaxavdelningar
  • Välkomstdrink
  • Vinprovning med viner ackompanjerade av Carl Jan Granqvist
  • Julbord
  • Utflykt | Julmarknad
  • Middag

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Airtours
Upp till 5 400 kr Black Friday rabatt hos Airtours!

Just nu pågår även Black Friday rean hos Airtours där du som Smart Senior får ytterligare rabatt och kan få upp till 5 400 kr rabatt på din nästa resa!

00dag 00tim 00min
Radisson
Cyber sale hos Radisson Hotels med upp till 30% rabatt!

Just nu får du upp till 30% rabatt och 2000 bonuspoäng när du bokar weekends före den 28 november hos utvalda hotell hos Radisson Hotels!

00dag 00tim 00min
Smart Senior
Mat, vin och vandring i Italien - maj 2023

Är du intresserad av att åka med på inspirationsresa med fokus på mat, vin och vandring, tillsammans med Alexandra Zazzi? Skriv upp dig på listan så får du information preliminärt program är beslutat och bokningen öppnat!