SMART SENIOR Logga in
Julfirande med Carl Jan - boende & julbord på fantastiska Salzburger Hof

Julfirande med Carl Jan - boende & julbord på fantastiska Salzburger Hof

Spara i dina favoriter

Medlemsresa på fantastiska Hotel Salzburger Hof tillsammans med Carl Jan Granqvist! Följ med och inled julfirandet på bästa sätt under denna smakrika resa. Under tre dagar kommer vi utöver att få njuta av fantastisk mat och dryck även att besöka den mysiga julmarknaden i Salzburg. Carl Jan Granqvist blir vår ciceron under dessa dagar.

​Carl Jan tar oss med på en resa du sent ska glömma!

Vi bor bekvämt på anrika Hotel Salzburger Hof där vi njuter av god mat och tillgång till hotellets två spa-avdelningar. Resan har fler höjdpunkter, vad sägs om vinprovning med Carl Jan och julbord signerat stjärnkocken Fredrik Eriksson. Dessutom bor vi på fantastiska Salzburger Hof. Varför inte bjuda dig själv och någon du håller kär på årets bästa julklapp!

Preliminärt program

TISDAG | Vi lämnar Sverige på morgonen och ankommer efter vår flygresa och transfer till Bad Gastein vid lunchtid. Vi äter en god lunch innan vi möts upp för en gemensam välkomstdrink där vi även träffar Carl Jan och går igenom resans innehåll. Därefter väntar vår vinprovning tillsammans med Carl Jan. Efter vinprovningen har det äntligen blivit dags att få ta del av Hotel Salzburger Hofs omtalade julbord. Ca 70 rätter komponerade av Fredrik Eriksson väntar på att avnjutas, varför inte i kombination med något av de viner vi precis fått lära känna?

ONSDAG | Vi inleder dagen med en god frukostbuffé innan vi möts upp för avresa mot Salzburg och dess mysiga julmarknad. Juldekorationer, glühwein och lokalproducerat hantverk är bara några av alla de fynd man kan göra bland marknadens alla bodar. Efter att vi gått igenom julmarknaden finns det gott om fri tid att även uppleva Salzburgs vackra stadskärna. Besök Mozarts födelsehus på Getreidegasse, strosa genom Mirabells trädgårdar, promenera upp till den medeltida borgen Hohen Salzburg eller slå dig ner på valfritt café och avnjut en äkta Mozartkula, valet är ditt. Efter hemkomst till Bad Gastein väntar en femrätters middag.

TORSDAG | Vi inleder återigen dagen med en god frukost och varför inte ett morgondopp i någon av hotellets spa-avdelningar? Efter frukost lämnar vi Bad Gastein för denna gång och tar oss gemensamt tillbaka till flygplatsen för avresa mot Sverige.

Smart Rabattfakta

Åk med Carl Jan Granqvist och Smart Senior på denna medlemsresa till ett snöigt Bad Gastein för en riktig julkänsla.

Resperiod: 6-8 december 2022
Antal dagar: 3

Smart Seniorpris: 8 495 kr per person

Tillägg: enkelrum, information om pris vid bokning.

Detta ingår i resan:

  • Flyg t/r (Arlanda eller Landvetter)
  • Transfer till hotellet
  • Boende på Hotel Salzburger Hof i dubbelrum - läs om det underbara boendet här >>
  • Välkomstdrink
  • Vinprovning med viner ackompanjerade av Carl Jan Granqvist
  • Julbord
  • Utflykt | Julmarknad
  • Middag

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Airtours
Charter
600 kr rabatt på paketresor i höst och vinter hos Airtours!

Just nu får du 600 kr rabatt per bokning på alla paketresor till Gran Canaria med avresa i oktober 2022 t.o.m mars 2023! Rabattkoden gäller dessutom med andra erbjudanden.

00dag 00tim 00min
Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till mysiga Danmark

Ta färjan från Sverige och njut av en annorlunda semester i Danmark. Ett litet land som rymmer massor av otroliga platser att utforska. Från öknar och karga landskap till böljande gröna kullar, charmiga byar, kosmopolitiska städer och spännande sevärdheter – Danmark har allt. Det är stort i kultur, mat och kustlinjer och är känt världen över för sin design, arkitektur och sitt nya nordiska kök.

Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till hamnstaden Bremen

Gör ett besök i Bremen i sommar. Här möts det urbana med den nordtyska gemytligheten. Staden är en av de främsta Hansastäderna i historien. Här finns det historiska torget där Bremens självständighetssymbol står, stenstatyn Roland, som tillsammans med det vackra rådhuset hör till UNESCO:s världsarv.

Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till världsmetropolen Hamburg

Njut av en weekend i världsmetropolen Hamburg, staden som även kallas norra Venedig. Hamburg erbjuder ett färgstarkt nöjesliv, oförglömliga musikal- och teaterkvällar, högklassiga restauranger samt shopping i världsklass. Det glänsande konserthuset Elbphilharmonie har dessutom blivit en ny siluett för staden.