Hitta verkstad som kan laga din mobil eller dator snabbt och till bäst pris | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter | Gofixit
SMART SENIOR Logga in
FREDAG 29 SEPTEMBER 2023
Dagens namn: Mikael, Mikaela
Grattis alla 538 medlemmar
som heter Mikael, Mikaela
Hitta verkstad som kan laga din mobil eller dator snabbt och till bäst pris

Hitta verkstad som kan laga din mobil eller dator snabbt och till bäst pris

Spara i dina favoriter

Gofixit hjälper dig hitta verkstaden som kan laga din mobil eller dator snabbt - och till bästa pris! Jämför priser innan du reparerar. På Gofixit gör vi det enkelt att hitta, jämföra och reservera en reparation för din trasiga telefon, iPad eller MacBook i fyra enkla steg.

Välj din enhet, beskriv problemet och jämför flera servicealternativ för att reservera en reparation för din telefon eller dator från reparationsverkstäder nära dig.

Reparera iPhone, Samsung mobil, MacBook eller iPad
Inga reparationer är för stora eller för små för oss. Vi hjälper dig med allt från att fixa din skärm, baksida, batteribyte, tangentbord till och med kameror eller annat som inte fungerar på din enhet.

Kan inte lokalisera problemet? Oroa dig inte, våra verkstäder kan hjälpa dig med att felsöka och hitta problemet och sedan ge dig ett kostnadsförslag för att fixa din enhet.

Spara pengar
Det är gratis att jämföra priser. Vi visar olika priser från pålitliga verkstäder som vi arbetar med, allt på en och samma sida, så att du enkelt kan välja det bästa alternativet för din budget och hjälper dig att spara lite pengar. Priserna vi visar stämmer överens med verkstädernas. Priset av en reparation varierar mellan verkstäder. Så det är alltid bra för dig att jämföra priser på vår sida innan du reparerar.

Testa oss och se hur mycket du kan spara.

Smart Rabattfakta

Jämför priser innan du reparerar din iPhone, Samsung mobil, MacBook eller iPad.

Det är gratis att jämföra priser. Vi visar olika priser från pålitliga verkstäder som vi arbetar med, allt på en och samma sida, så att du enkelt kan välja det bästa alternativet för din budget och hjälper dig att spara lite pengar.

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

hallon
50% rabatt i 3 månader + 30 GB extra surf hos Hallon!

Just nu får du 50% rabatt på alla abonnemang hos Hallon i 3 månader och 50 GB extra surf!

00dag 00tim 00min
Vimla
90% rabatt i 3 månader hos Vimla!

Just nu får du 90% rabatt på valfritt mobilabonnemang i hela 3 månader. Hos Vimla messar och ringer du på samma nät som Telenor!

00dag 00tim 00min
Samsung
Upp till 50% rabatt på högteknologiska favoriter från Samsung!

Koppla upp din avkoppling - du får upp till 50% rabatt hos Samsung!

00dag 00tim 00min