FRI FRAKT – Exklusiva viner med hemleverans hos The Wine Company! | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in
FRI FRAKT – Exklusiva viner med hemleverans hos The Wine Company!

FRI FRAKT – Exklusiva viner med hemleverans hos The Wine Company!

Spara i dina favoriter

Tid kvar på erbjudandet!

00dag 00tim 00min

Du beställer provpaketet "Hemmalyx" med 8 viner för endast 749 kr, vi levererar det fraktfritt direkt hem till dig! I ditt erbjudande finner du viner som är typiska för de kända odlingsområdena världen över, såsom Chianti, Bordeaux och Rioja.

The Wine Company grundades 2010 och tillhör Hawesko-gruppen som är ledande på premiumviner i Europa. Hos oss beställer du när du vill, allt annat tar vi hand om. Vi levererar från Tyskland direkt hem till din dörr och vi tar dessutom hand om betalning av alkoholskatten. Enligt lag har du rätt att beställa vin från andra EU-länder.

Enkelt och bekvämt!

Smart Rabattfakta

Fri frakt med leverans direkt till din dörr (värde 190kr). I paketet ”Hemmalyx” ingår 8 st viner. Du betalar endast 749 kr. Gäller till och med 2023-02-12.

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Smart Senior
Kycklingbröst med gräddkokt dragonkål och smörstekt ostronskivling

En perfekt förrätt till nyår med stekt kycklingbröst, gräddkokt kål med dragon och senap och smörstekt ostronskivling. Hittar du inte ostronskivling funkar vilken svamp som helst bra.

Smart Senior
Övebyröra - en oemotståndlig kanapé

Övebyröra är en mer elegant typ av skagen skulle man kunna säga. Basen är kräftstjärtar istället för räkor och vi får också in smaker som Västerbottenost och rostad kummin. Otroligt god snitt du garanterat kommer göra om och om igen.

Smart Senior
Falukorvtournedos med rödvinsås, svamp, och bränd syltlök

Här lyxar vi till det med en av våra finaste råvaror - falukorv. Kan varmt rekommendera att testa denna rätt men känner du mer för ett långkok kan du ta exakt samma recept men byta korven mot högrev och låta den puttra långsamt i såsen någon timma. Fantastiskt gott!

Smart Senior
Lammytterfilé med krämig risotto, rostad solrosfrö och bakad tomat

En krämig risotto och ett pepparstekt lamm. På toppen hittar du semitorkade tomater och rostade solrosfrön. Supergod kombination!